自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

回覆 Steveston 的帖子

我都係70後呀!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Steveston 發表於 18-4-18 19:00
冇錯,當年係 紙杯
仲有隻香橙雪糕,由於好少有,所以我同兄弟姐妹細個時,成日爭住要
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

Lobubu 發表於 18-4-18 23:32
我想食“星期七”雪糕

咩嚟㗎,點樣㗎?

民房

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

lala229 發表於 18-4-19 12:15
咩嚟㗎,點樣㗎?
"星期七”係嘉頓的雪糕,而家已停產

當年的廣告:

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

琥珀宮

$17/3

珍珠宮

BK Milk勳章

正啊懷舊

男爵府

wong2323 發表於 18-4-19 13:19

呢個真係好懷念吖。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

男爵府

Steveston 發表於 18-4-18 18:35
牛奶公司 雪糕杯 復刻版

$17 for three (ok 、7-11 有售)

我記得之前有蓮花 杯兩隻味好懷念。
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

伯爵府

育兒性格勳章

ooking 發表於 18-4-19 08:48
想食檸檬茶雪條呀!

依隻味道我都好鍾意食。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

thx

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

記得喇,仲有好多味

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

呢個我食過,好懷念,士多$2杯咋。

廣告把声咁似黎耀祥

大宅

kiu-mummy 發表於 18-4-19 11:05
巨星

巨星超正

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

男爵府

回覆 Mary媽咪 的帖子

係咪巨星?我都好鍾意食,仲有木瓜牛奶都好好食

男爵府

回覆 wong2323 的帖子

以前仲有堂食架(係灣仔),我記得細個時,婆婆帶我同家姐去食

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

男爵府

首頁

尾頁

跳至