潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

carama 發表於 18-4-21 22:19
冇野送不緊要,記得入周大叔做會員有好多福利

我入左呀,不過唔知有咩福利

子爵府

Fishma007 發表於 18-4-21 22:16
我去買
什麼都無送

有95折?
如果你買運動型,有貨已好好。

男爵府

jasonmama888 發表於 18-4-21 22:25
我入左呀,不過唔知有咩福利

單是今年,上月送了四張福祿壽演唱会480亓門卷
今月有兩張包場復仇者聯盟電影埸場,二月又有情人節蛋糕班,有花送有野食(貴野)有500元Sogo coupon
有好多節目,我都估唔到原來大叔幾捨得花錢在會員活動

子爵府

carama 發表於 18-4-21 23:02
今月有兩張包場復仇者聯盟電影埸場,二月又有情人節蛋糕班 ...

係咪要高消費至有哩d福利?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 叻叻勳章

carama 發表於 18-4-21 23:02
今月有兩張包場復仇者聯盟電影埸場,二月又有情人節蛋糕班 ...

咁豐富! 我上次買藍寶石戒指加少少金飾,送咗$2000現金卷。對上買金壽桃擺設,就得discount,無野送。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

jasonmama888 發表於 18-4-21 23:55
係咪要高消費至有哩d福利?

大致上做了會員,無論買金、手錶等,每年根據消費金額而定,大致上廿萬以上己有好多邀請的活動。

首頁

尾頁

跳至