網購天地

跳至
[淘寶] 直運床

首頁

尾頁

大宅

請問大家有沒有好的賣床店而已有直運的介紹下!Thx!

大宅

回覆 stephaniechu 的帖子

我都想知呀!!! 之前問過一間, 佢可以送到屋企樓下, 但點上樓呢???

象牙宮

stephaniechu 發表於 18-4-19 09:22
請問大家有沒有好的賣床店而已有直運的介紹下!Thx!

你可知道, 淘宝直運是有呎寸限制的。
床打包后呎寸? 摺疊? 組裝?
合符了,才能選直運。

走物流百多二百,交易方式,樓下交收。
自己一盒一盒入lift 上家門。

上樓另收費。要事先問清楚。

集運兼安裝,要過千。東西愈多,愈平宜。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

可口可樂123 發表於 18-4-19 11:34

我都想知呀!!! 之前問過一間, 佢可以送到屋企樓下, 但點上樓呢??? ...
D貨差不多到司機會打電話比你,你到時同司機傾比多幾百佢..佢地多數都肯幫你上樓..
我之前買張6呎大床/梳化都係咁...

大宅

famhappy 發表於 18-4-20 11:26
D貨差不多到司機會打電話比你,你到時同司機傾比多幾百佢..佢地多數都肯幫你上樓..
我之前買張6呎大床/梳化 ...

請問你淘床係直運?可以比我這店的資料我嗎?自己搵sf裝床?幾錢啊?Thx!

用戶要求終止服務

我張床係廣東省D店買,有D店主會幫你安排出香港當然要比運費啦...! 司機差不多到會再叫佢幫我上樓..咁你自己都要識做..我果陣張床好大床,係幾舊組合送貨,我比左300蚊司機幫我推上樓。

大宅

famhappy 發表於 18-4-21 10:18

我張床係廣東省D店買,有D店主會幫你安排出香港當然要比運費啦...! 司機差不多 ...

我問左好多間廣東省都無直運,咁你自己係香港搵sf安裝?幾錢啊?

用戶要求終止服務

stephaniechu 發表於 18-4-21 13:57
我問左好多間廣東省都無直運,咁你自己係香港搵sf安裝?幾錢啊?

我果間執左啦!你試下搵佛山果啲店,因為我梳化同床兩間都係佛山啲店買架..

同埋我張床係榻榻米床吾洗師傅裝都得,因為佢一舊舊黎每舊有位扣實裝螺絲就得。

大宅

famhappy 發表於 18-4-21 18:41
我果間執左啦!你試下搵佛山果啲店,因為我梳化同床兩間都係佛山啲店買架..

同埋我張床係榻榻米床吾洗師 ...

好!唔該曬!

首頁

尾頁

跳至