自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

諗住近住母親節買個名牌手袋比媽咪,買一個比自己!點知兩個都係假既好傷心好內疚點解自己甘蠢甘就比人呃左萬幾蚊,又穩唔到距,距有心呃人用太空卡穩距唔到,報左海關又無消息!好無助我只有距戶口號碼,我每晚都訓吾著,一訓就札醒又諗起,真係好辛苦,日頭又要翻工,夜晚又要返去籌仔,真係身心疲倦!呢D壞人一定要不得好死

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

萬幾蚊就值一條命?
睇新聞,分分鐘比人呃十萬千萬嘅,又要死幾多次?

當買教訓就算啦

SiuBBee    發表於 18-4-19 18:56

公爵府

2024勳章

Phoebenanakk 發表於 18-4-19 16:25
諗住近住母親節買個名牌手袋比媽咪,買一個比自己!點知兩個都係假既好傷心好內疚點解自己甘蠢 ...

上網買?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

買得手袋都係多餘錢唔係救命錢, 放鬆D。唔好為左D衰人攪壞自己身體。

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

子爵府

回覆樓主

你要check 人戶口點可以咁求其上網求人,洩露客戶資料點個同你做?! 報警同追海關先啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

當買個教訓啦

萬幾蚊,係心痛。好明白。
但個所謂名牌袋是否比專門店價平好多先?

侯爵府

回覆樓主

你首先同銀行講左先 話依個戶口賣假貨 我都報左警 警方有機會向你地拎佢個人資料
銀行會即時將戶口調查 升為alert account
但一定要警方向佢地拎資料 佢地先會考慮比唔比

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

買名牌袋最好去專門店買, 避免買了假貨

大宅

回覆樓主:

報咗警就等警察跟進。當買個教訓吧,萬零蚊破少財!

大宅

回覆 lingluk1306 的帖子

我去到差館,距地話吾關距地事,叫我去報海關,所以我只報左海關!唉,個個推得就推!

wcpcelia    發表於 18-4-20 19:30

子爵府

回覆樓主

你想累死人?叫人哋喺公司偷個客啲資料

琥珀宮

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

破財擋災,唔好激壞身體

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

去專門店買啦~
有D代購都信唔過
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

你都係無萬幾啫,比資料你監都有得坐呀,你up得出我佩服

luvkaka    發表於 18-4-19 16:48

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 18-4-19 16:30
萬幾蚊就值一條命?
睇新聞,分分鐘比人呃十萬千萬嘅,又要死幾多次?
係囉,人命比萬幾蚊重要得多,樓主已經蝕咗萬幾,再賠上條命,值得?

伯爵府

Phoebenanakk 發表於 18-4-19 16:25
諗住近住母親節買個名牌手袋比媽咪,買一個比自己!點知兩個都係假既好傷心好內疚點解自己甘蠢 ...

你係邊個網買?

水晶宮

回覆 Phoebenanakk 的帖子

你仲出POST叫人幫你? del咗個句啦, 一陣真係有人幫你仲大鑊呀! 一齊比人拉!我明你心情但都要小心自己言論. 你依單分分鐘大鑊過賣假貨

水晶宮

回覆樓主:

咩牌子?

珍珠宮

回覆樓主:

首頁
12345...9

尾頁

跳至