潮流時尚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

jasonmama888 發表於 18-4-19 22:03
哩個明顯好d

男爵府

9am5pm 發表於 18-4-19 22:29
佢話唔洗再買嘢(我亦唔會再買嘢),呢個可以唔要,但要睇下下次有咩色先知。唔知等幾耐。
...
如果對個offer有猶疑,其實即係你唔係特別鍾意呢個offer啦!俾咁多spending先出到offer,仲要個袋本身咁貴,一定要係自己鍾意既! 其實你自己有無咩心水顏色/皮/扣combo?強烈建議你直接同SA講你exactly想要咩combo, 否則佢只能夠將其他客揀剩既offer俾你...

別墅

9am5pm 發表於 18-4-19 16:52
終於有第一個offer啦,係gris etain b30, 唔係etain, clemence皮,隻色係sa介紹我的,我無idea,ok嗎?係sh ...

咁你其實鍾唔鍾意etain 呢個色呢?如果鍾意又唔想再跟呢個sa就唔使冧啦!佢話可以等點知到時有冇變卦!其實etain 個色好耐看,亦很百搭,但最緊要都係自己鍾意!

男爵府

牛年勳章

其實Etain隻色真係好大方得體,咩季節都啱,銀扣個look幾young除非你真係好唔鍾意隻色,如果唔係就要左佢。

大宅

3wa4 發表於 18-4-19 20:21
Etain 如果ghw係好靚的! 係百搭嘅顏色,冬天夏天也可以用, 而且年紀大左都用得,所以睇下你自己鍾唔鍾意 ...

我會換sa呀,但了結呢個offer先,之後轉sa再spend過

子爵府

終於有第一個offer啦,係gris etain b30, 唔係etain, clemence皮,隻色係sa介紹我的,我無idea,ok嗎?係sh ...

我本身唔特別鍾意etain ,但我etain on epsom 令我改晒觀,係非常好襯,我着咩色衫都襯到。我果個係etain GHW k25,combo 非常滿意。
或者b30 個size 你ok 嗎,會唔會太大or 重?其實最緊要你ok,始終你係用家。
而且之後你comment 你SA唔好,快快止蝕離場,可能下個SA好好呢

大宅

Kendybaby 發表於 18-4-19 22:59
咁你其實鍾唔鍾意etain 呢個色呢?如果鍾意又唔想再跟呢個sa就唔使冧啦!佢話可以等點知到時有冇變卦!其 ...

例如會有咩變卦?會無咗個offer?

大宅

CambridgeGirl 發表於 18-4-19 22:56
如果對個offer有猶疑,其實即係你唔係特別鍾意呢個offer啦!俾咁多spending先出到offer,仲要個袋本身咁貴, ...

係唔係揀剩我唔知,佢仲催我快d決定話因爲有其他客人要pick。

係真係假只有sa先知,佢地對外講一套,自己內部一套。

大宅

jasonmama888 發表於 18-4-19 23:23
我本身唔特別鍾意etain ,但我etain on epsom 令我改晒觀,係非常好襯,我着咩色衫都襯到。我果個係etain ...

我都無睇過實物,我唔知b30會唔會太大,坦白講真係好黑人憎,咁貴一個袋,都無得睇下先決定買唔買。

男爵府

回覆樓主

Etain我好中意、但你心目中係想要邊類色?直接同sa講啦!

子爵府

9am5pm 發表於 18-4-19 23:39
我都無睇過實物,我唔知b30會唔會太大,坦白講真係好黑人憎,咁貴一個袋,都無得睇下先決定買唔買。
...

有得睇下至決定嘛?!你覆佢,好,我聽日過嚟睇下先,得唔得?佢直接問你要唔要?

大宅

Lindytiger 發表於 18-4-19 21:15
朋友啱啱買左個etain , GHW, B25, Togo. 呢個組合係咪好好?

e個正正係係我個B25, 超百搭!

大宅

我自己唔鍾意TC皮,比較重,我之前個k28 係TC皮,我放埋野入去好重!

子爵府

9am5pm 發表於 18-4-19 23:36
例如會有咩變卦?會無咗個offer?

可以有好多變卦的,好似之前半島H close左、之前d SA 大執位、個SA辭職唔做、個市好左其他客消費能力高左,整體spending requirement 高左,等等,都會有影響的嘛。你明確d同SA講咩色咩size的b or k ,好過今次pass 左,下次佢再俾個Q5 PHW k32 ,你會喊囉

男爵府

claire_poon 發表於 18-4-19 23:43
e個正正係係我個B25, 超百搭!

我未見過真身,照大家形容etain 都好易襯。樓主可以考慮一下喎

大宅

jasonmama888 發表於 18-4-19 23:42
有得睇下至決定嘛?!你覆佢,好,我聽日過嚟睇下先,得唔得?佢直接問你要唔要?
...

佢話無得睇,如果我要佢就propose,propose咗就要pick up.

我唔知佢係咪耍我啦,總之就唔俾我睇下先,話seal咗,我要的話會叫我去,開俾我。

子爵府

9am5pm 發表於 18-4-19 23:49
佢話無得睇,如果我要佢就propose,propose咗就要pick up.

我唔知佢係咪耍我啦,總之就唔俾我睇下先,話 ...

咁嘅態度?佢好差喎
或者你明天去一去brandoff 睇b30 size 先?
因為我生得矮,b30我用會太大個。
同埋etain 喺不同的皮,會有色差,你可以上網揾下圖先

大宅

回覆樓主:

b30 etain phw 正呀!如果ghw 就更好,要啦!除非你真係唔鍾意,如果下次offer orange, green tone 或大size 就慘慘豬!

大宅

jasonmama888 發表於 18-4-19 23:54
咁嘅態度?佢好差喎
或者你明天去一去brandoff 睇b30 size 先?
因為我生得矮,b30我用會太大個。 ...

佢叫我聽日要覆佢,我諗我去唔切brandoff啦。我都算大隻,我估b30 ok呱。

子爵府

9am5pm 發表於 18-4-20 00:13
佢叫我聽日要覆佢,我諗我去唔切brandoff啦。我都算大隻,我估b30 ok呱。

如果take offer ,你記得check 下個袋,你SA太壞,我怕佢俾個有小小defect 的袋你。小心d

首頁
12345...13

尾頁

跳至