烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買蒸焗爐,心水Panasonic nn-cs849同惠而浦4s,求用家分享(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
我會多用黎焗蛋糕麵包,同想一次過蒸一餐既飯餸,炆燉少

大宅

Kenix8785 發表於 18-4-19 22:23
想買蒸焗爐,心水Panasonic nn-cs849同惠而浦4s,求用家分享(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
我會多用黎焗蛋 ...

惠而浦4S

複式洋房

Lavonne 發表於 18-4-20 09:34
惠而浦4S

好用?一次過真係可以蒸3碟餸?

大宅

Kenix8785 發表於 18-4-20 09:35
好用?一次過真係可以蒸3碟餸?

看你個碟有幾大,你去電器鋪看實物最清楚

大宅

惠而浦4S好好用,容量夠大,有3層架,可以一次過翻熱翻d飯餸,有時放假會用佢離焗麵包同pizza,效果都好唔錯,最緊要係唔貴。

複式洋房

lolomaymay 發表於 18-4-23 12:54
惠而浦4S好好用,容量夠大,有3層架,可以一次過翻熱翻d飯餸,有時放假會用佢離焗麵包同pizza,效果都好唔 ...

請問蒸焗時煙或蒸氣大嗎?唔放抽油煙機附近可以嗎?

大宅

lolomaymay 發表於 18-4-23 12:54
惠而浦4S好好用,容量夠大,有3層架,可以一次過翻熱翻d飯餸,有時放假會用佢離焗麵包同pizza,效果都好唔 ...

我都諗緊4S,但朋友話Toshiba烘焙好D,唔知4S烘焙得唔得呢?好煩呀唔知邊架好

大宅

Kenix8785 發表於 18-4-24 23:29
請問蒸焗時煙或蒸氣大嗎?唔放抽油煙機附近可以嗎?

上星期去咗睇promote,當時蒸緊飯和蛋,無煙出喎,只係開門有,好似平時用鑊蒸野,一開蓋就有煙

首頁

尾頁

跳至