美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

打完第三次班之後, 皮膚好咗紅血絲即是去咗一半! 但天氣忽冷忽熱,令到皮膚敏感再次出現,打斑就停左! cosmax 治療師一直有打畀我問我幾時約個時間上去打斑, 我就同你講個皮膚唔舒服所以上唔到去打斑, 之後治療師再聯絡我話醫生想再見一見我, 睇下我啲皮膚情況如何, 上到去醫生見完我的皮膚就開咗藥膏比我, 仲叫我有咩事可以再上去約見醫生, 我覺得佢哋嘅服務態度真係一流, 唔會因為你join咗plan之後就唔理你囉! 去得cosmax嘅 都知佢哋啲機係靚㗎啦, 但真係意想不到佢的服務係咁好囉, 值得一讚, 超細心

yinmelody  版主示:提供/徵求商品服務之VIP號碼/優惠碼/邀請碼/推薦碼帖子,請貼於自由報料子版齊齊著數   發表於 18-5-31 00:34

侯爵府

回覆 longpingest 的帖子

咁睇e生係唔使錢?請問做完3次後d斑淡少咗幾多?

大宅

nyfng 發表於 18-4-20 20:32
回覆 longpingest 的帖子

咁睇e生係唔使錢?請問做完3次後d斑淡少咗幾多?

淨係收咗藥費200蚊! 我啲斑本身係好淺係一啲荷爾蒙斑, 反而紅血絲更嚴重, 紅血絲真係去咗好多, 面部整體白咗所以啲班嘅顏色都係淺咗

大宅

longpingest 發表於 18-4-20 17:07
打完第三次班之後, 皮膚好咗紅血絲即是去咗一半! 但天氣忽冷忽熱,令到皮膚敏感再次出現,打斑就停左! c ...

我嘅情況同你一樣主要係紅血絲其次就係荷爾蒙斑, 見你咁有效我都好想試,想請教下醫生幫你用那一種treatment去紅血絲? 每次是否用三部機呢?另外你在銅鑼灣還是中環店做?

大宅

laumummy 發表於 18-4-21 01:09
我嘅情況同你一樣主要係紅血絲其次就係荷爾蒙斑, 見你咁有效我都好想試,想請教下醫生幫你用那一種treatme ...

我喺銅鑼灣做的, laser facial係每次做三部機嘅, 治療師同我講過改善紅血絲既儀器係長脈沖波段1064 (Long Pulesd1064nm)

大宅

laumummy 發表於 18-4-21 01:09
我嘅情況同你一樣主要係紅血絲其次就係荷爾蒙斑, 見你咁有效我都好想試,想請教下醫生幫你用那一種treatme ...

其實你可以約咗見下醫生問下佢意見先, 唔需要咁快下決定。
會員介紹呢可以豁免呢醫生面見費$600嫁

大宅

打完第三次班之後, 皮膚好咗紅血絲即是去咗一半! 但天氣忽冷忽熱,令到皮膚敏感再次出現,打斑就停左! c ...

可pm referral 俾我嗎?thanks

大宅

打完斑後,塊面會唔會好紅?要幾多日先退紅?你打1064?

大宅

ambabe 發表於 18-4-21 13:00

如果好似我啲皮膚咁薄咁敏感嘅, 治療師打頭嗰兩部機其實唔係好紅, 反而係醫生打嗰部去紅血絲嗰部機呢,塊面就真係好紅呀!

大宅

ambabe 發表於 18-4-21 13:00

pm左你

大宅

longpingest 發表於 18-4-21 15:46

打完會唔會fu mask 先走?

大宅

ambabe 發表於 18-4-21 16:13
打完會唔會fu mask 先走?

唔會的,但 第2部係嫩膚機, 有令皮膚 緊緻 光澤嘅效果。 做完之後嗰幾日你會見到塊面係會比平時光澤, 但係要更加勤力敷mask返屋企! 做完激光皮膚會好缺水,所以你敷乜嘢 搽面 乜嘢呢都好吸收!

子爵府

回覆樓主

咁你個course 要做多少次和幾錢呀?

大宅

Jonimama 發表於 18-4-21 17:24
咁你個course 要做多少次和幾錢呀?

我join左五次,laser facial$2900一次, 新會員有九折 ,join 5次再有9折, 總數$11,745

男爵府

longpingest 發表於 18-4-20 20:40
淨係收咗藥費200蚊! 我啲斑本身係好淺係一啲荷爾蒙斑, 反而紅血絲更嚴重, 紅血絲真係去咗好多, 面部整 ...

我又係打緊紅血絲 打左第三次 超明顯有改善呀!呢d真係查咩都幫唔到

禁止訪問

大宅

Pompom0820 發表於 18-4-22 07:57
我又係打緊紅血絲 打左第三次 超明顯有改善呀!呢d真係查咩都幫唔到

冇咗紅血絲好明顯, 皮膚顏色會白淨均勻好多

大宅

twsf 發表於 18-4-22 09:28
可以pm我嗎謝謝

pm咗你

男爵府

longpingest 發表於 18-4-22 12:19
冇咗紅血絲好明顯, 皮膚顏色會白淨均勻好多

我係打pdl
Pulse-dye laser
其實覺得都難頂 好似比煙頭辣咁 不過我本身怕痛
但個效果都令我甘心挨

大宅

Pompom0820 發表於 18-4-22 16:55
我係打pdl
Pulse-dye laser
其實覺得都難頂 好似比煙頭辣咁 不過我本身怕痛

pdl 係laser,係唔係cosmax打嫁?

首頁
12345...7

尾頁

跳至