自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

我好痛苦 心極痛 一直以為自己太猜疑 應該信佢。睇佢手機發現幾次去九龍塘時鐘酒店。岩岩嚇佢話我睇醫生話我有病 ,叫我問下性伴侶。

之後佢認左。佢話三月上網搵左幾次ptgf.我問晒好多細節。佢話因為太大壓力

結婚只係4年。可以點做? 無小朋友

大宅

cici2015 發表於 18-4-21 05:37
我好痛苦 心極痛 一直以為自己太猜疑 應該信佢。睇佢手機發現幾次去九龍塘時鐘酒店。岩岩嚇佢話我睇醫生話 ...

好痛苦。當初誓言唔知去晒邊。三月仲係我地結婚週年

男爵府

回覆樓主:

唉,點解啲男人總係鐘意搵壓力黎做藉口

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

cici2015 發表於 18-4-21 05:39
好痛苦。當初誓言唔知去晒邊。三月仲係我地結婚週年

咁佢想點?男人身痕,貪新鮮。
講真,有得一次,唔難保有下次。
咁你自己又想點?
唔想分,先找婚姻輔導齊齊見。

男爵府

回覆樓主:

係呢件事上面壓力是一個借口,佢唔做都做左,你得兩個選擇,一坐底傾原諒佢嘅不中,選擇在一起,但你心中會唔舒服,二,未有小朋友就同佢斷絕關係,好老實你講到有病佢認左,有機會做時唔帶套,之後你們行埋都有機會中其他性病,所以你要自己唸清楚條路點行落去。

大宅

回覆樓主:

結婚4年,咁快就身痕,真係好難相信佢唔會再去,你唔好傷心,為自己打算一下吧~

我覺得壓力係藉口,男人都係貪玩,以為玩下無所謂,唔知會玩出火。

而家佢既然認錯,就比個機會大家去補救呢段婚姻吧~ 咁快無咗又係可惜。一齊去上婚姻輔導,了解下佢出去玩的原因,改善關係。

如挽救失敗,就無法子。另一方面,早些打算下自己將來

希望你成功,浪子回頭

男爵府

回覆樓主

男人一次不忠... 百次不容。
Jm講得好啱,妳只有兩條路行,
點解男人咁犯賤,有老婆響屋企等佢,都會出去沾花惹草,仲係唔止一次。

男爵府

其實有時外人好難幫你諗,個個都吾同情況,不知你兩有幾深感情,經歷,佢的性格,又不知佢變的情況去到幾壞。

其實有第一次,就算你們傾好後,n月n年後都好易再做。
要睇你有無小朋友,你有幾獨立,同你有幾可以接受佢之後再發生。

不知你們靜下來傾下佢點解要咁,例如係咪性方面覺得唔夾。

大宅

攞你命3000 發表於 18-4-21 06:31
結婚4年,咁快就身痕,真係好難相信佢唔會再去,你唔好傷心,為自己打算一下吧~

我覺得壓力係藉口,男人 ...

其實佢無正式講對唔住。係我問佢 你而家覺得點 佢先講 佢講得好對唔住 唔知可以點

大宅

攞你命3000 發表於 18-4-21 06:31

我覺得壓力係藉口,男人 ...

我唔想上。好多上完都有問題 根本自欺欺人。條刺唔會拔得走。我以後仲點相信人.........

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

我好痛苦 心極痛 一直以為自己太猜疑 應該信佢。睇佢手機發現幾次去九龍塘時鐘酒店。岩岩嚇佢話我睇醫生話 ...

好痛好痛。佢係我心入面係好正義。係我英雄點解可以咁 只係結左婚4年

wcpcelia    發表於 18-4-22 17:37

大宅

lucille_lai_ha 發表於 18-4-21 06:42
問心個句。。。。。就算你地5分開,你心會5會有條刺?

會有刺 我好痛 唔知可以點

子爵府

wyeth冷知識勳章

回覆樓主

睇你自己接唔接受到,如果系我,我真系接受唔到。我之後會成日佢有小小野就懷疑,日子都系難過,睇下你放唔放得低好彩嘅系你無小朋友,可以灑脫d.

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

比我一定離婚,既然冇仔女,同佢了斷一切,風雨過後總會有晴天,我覺得男人做咗乜衰野,知錯就可以原諒,但呢味野就一定冇得原諒,就算自己冇經濟能力都好,去做侍應/收銀/sales閒閒地都有萬幾蚊收入啦

bull2015    發表於 18-4-21 15:28
一生中最愛    發表於 18-4-21 11:30

大宅

cici2015 發表於 18-4-21 06:41
我唔想上。好多上完都有問題 根本自欺欺人。條刺唔會拔得走。我以後仲點相信人.........
...

試過補救,都唔得,都對得住自己

條剌當然仲係度,無辦法,要靠你老公往后 的表現和你自己的諗法, 去將條剌炆咗佢, 其實好多男人都試過出軌, 亦都有人試過 浪子回頭成功的例子, 看看大家還是否珍惜這段婚姻, 齊心合力去補救。

你看得出老公還是真心對你嗎?

子爵府

回覆樓主:

你又唔係冇同佢

有壓力咪自己打機囉

趁後生冇细路,分開吧

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

攞你命3000 發表於 18-4-21 07:01
試過補救,都唔得,都對得住自己

條剌當然仲係度,無辦法,要靠你老公往后 的表現和你自己的諗法, 去將 ...

一直都認為佢好真心 好正義。原來只係虛假表現 我一直都相信佢。只係呢兩個月突然好不安 感覺都有不妥。不過期間佢行為都一直正常。所以都以為自己有問題

原來一切都係佢嘅虛偽 掩飾

首頁
12345...15

尾頁

跳至