自由講場

跳至
del  

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

這個要過萬
莫講話5百
5千都是假

子爵府

72leelily 發表於 18-4-23 21:20
這個要過萬
莫講話5百
5千都是假

係呀,近排係街見幾個人孭呢個袋,係咪宜家興啊

公爵府

回覆樓主:

我就唔信~

珍珠宮

回覆樓主

又吾系sogo官網或官方廣告,點解會相信同sogo有關

子爵府

回覆樓主:

世上總有又蠢又貪小便宜既人

伯爵府

秋天與楓葉 發表於 18-4-23 20:50

梗係真啦

子爵府

Bcjb 發表於 18-4-23 19:57
原價$8xxx, 現售$5xx, 大家覺得有無可能?講晒係SOGO 感謝日,限售100 個,我自己覺得,便宜莫貪

...

我頭先係fb睇到,第一時間諗,黃金周大把同胞黎買野,使乜減到咁平。

都係伏味較重。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

牛年勳章

72leelily 發表於 18-4-23 21:20
這個要過萬
莫講話5百
5千都是假

agree

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

邊有咁平呀

見有個話識間廠, 可以平啲買次貨喎, 邊得咁多次貨, 仲有果個牌子之前同佢做過衫, 真係有set好晒幾多件要幾多料, 做衰左都要收返

男爵府

我琴日都見到啊。不過唔係ysl 係巴黎世家。仲誇張到話唔滿意可以去專門店退。

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主

子爵府

回覆樓主

咪貪小便宜

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hnh_mami 發表於 18-4-23 21:42

我頭先係fb睇到,第一時間諗,黃金周大把同胞黎買野,使乜 ...

同胞係會去專門店買多

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Bcjb 發表於 18-4-23 19:57
原價$8xxx, 現售$5xx, 大家覺得有無可能?講晒係SOGO 感謝日,限售100 個,我自己覺得,便宜莫貪

...

又嚟呃100人

大宅

騙徒既手法真係層出不窮

男爵府

牛年勳章

回覆樓主

騙術萬變不離其宗,換湯不換藥

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

子爵府

回覆樓主

又黎
而家fb充斥騙徒

首頁

尾頁

跳至