自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

請問有玩過郵輪假期 3D 2N 嘅 BK JM,
我見第三日泊岸時間為 9:00 AM,
咁真係要離開隻船係大約幾點呢?THX

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我住間房有優先落船,幾0920就落到地喇

珍珠宮

clara1975 發表於 18-4-24 11:51
請問有玩過郵輪假期 3D 2N 嘅 BK JM,
我見第三日泊岸時間為 9:00 AM,
咁真係要離開隻船係大約幾點呢?THX

我在船上食埋早餐才落船,約10:00am

珊瑚宮

有人去过。 好似晚上7点才可上船。第一時间標上餐厅食飯

第三日晨早就要離船

他说正式玩船实得一日

991129    發表於 18-4-24 15:21

玩具萬歲!

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

訓醒都泊岸了,9點落船
早d起身吃早餐,再返房執野都來得及。
雖然得中間一日玩全日,但船好大,玩一日都已經好累了

伯爵府

畀面勳章

fyyjott 發表於 18-4-24 13:46
訓醒都泊岸了,9點落船
早d起身吃早餐,再返房執野都來得及。
雖然得中間一日玩全日,但船好大,玩一日都已 ...
得一日玩咋....好玩嗎?

伯爵府

畀面勳章

八婆仔@ 發表於 18-4-24 12:25
我住間房有優先落船,幾0920就落到地喇
請問你BOOK 什麼房呢?

伯爵府

畀面勳章

Moonlight819 發表於 18-4-24 12:34
我在船上食埋早餐才落船,約10:00am
THANKS! 都好早喎....我成日意為 9:00 泊岸...可以大約12:00左右落船..

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

clara1975 發表於 18-4-24 13:58
請問你BOOK 什麼房呢?

皇宮套房

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

clara1975 發表於 18-4-24 13:56
得一日玩咋....好玩嗎?

好好玩啊,我地一行十幾人,有老有小,全部玩得好開心
第一晚上船就吃飯,然後去參觀一下其他房間,去甲板參觀,影下相,周圍行下都夜啦,
第二日一早起身吃早餐,游水,又吃午餐了,吃完周圍參觀,玩其他設施(有d 5點就截龍了,如攀石要玩就要早去排隊),然後又吃晚餐了,然後睇表演,又去游水(我小朋友超愛玩水),又睇表演,吃宵夜,訓覺。
最後一天早起身,吃早餐,執野,落船……
基本上無休息過,好累

wcpcelia    發表於 18-4-24 14:59

大宅

fyyjott 發表於 18-4-24 14:27

好好玩啊,我地一行十幾人,有老有小,全部玩得好開心
吃宵夜是自費還是免費? 有冇什麼設施或者遊戲推介必去,必玩? 或者什麼是錯過了亦無妨?

伯爵府

Trang 發表於 18-4-24 15:20
吃宵夜是自費還是免費? 有冇什麼設施或者遊戲推介必去,必玩? 又或者什麼是錯過了亦無妨? ...

宵夜要自費,5蚊一份點心,吃到飽飽都係幾十蚊

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我上次10:00am前落船

伯爵府

八婆仔@ 發表於 18-4-24 14:01
皇宮套房

什麼價錢?thx

伯爵府

Trang 發表於 18-4-24 15:20
吃宵夜是自費還是免費? 有冇什麼設施或者遊戲推介必去,必玩? 又或者什麼是錯過了亦無妨? ...

我主要湊小朋友玩,佢地玩水,玩遊戲室,玩超大國際象棋,玩bb golf已經用好多時間,想玩攀石已經截龍,想玩爬繩索又吾夠高…最後游夜水包場又系好滿足了
老人家行下休息下,睇表演,睇風景都好開心
我同老公都愛靜,最鐘意系大堂吧聽個位來自台灣嘅歌手彈住鋼琴唱歌,下午都有歌手唱歌,坐抵聽下休息下非常寫意

伯爵府

畀面勳章

fyyjott 發表於 18-4-24 15:57
我主要湊小朋友玩,佢地玩水,玩遊戲室,玩超大國際象棋,玩bb golf已經用好多時間,想玩攀石已經截龍,想 ...
請問你玩邊架船? 我 BOOK 左星X遊輪的世界X號啊...

伯爵府

clara1975 發表於 18-4-24 16:30
請問你玩邊架船? 我 BOOK 左星X遊輪的世界X號啊...

我都係啊,復活節假期

Trang    發表於 18-4-24 17:45

伯爵府

畀面勳章

fyyjott 發表於 18-4-24 16:44
我都係啊,復活節假期
OH~~不錯喎..我訂高級露台房,係咪得一間免費餐廳咋?
另睇其討論區話如去免費餐廳會好多人..等食都等幾耐...我BOOK 左 5月4日去...考慮緊好唔好BOOK 定自費餐廳..

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

fyyjott 發表於 18-4-24 15:39
宵夜要自費,5蚊一份點心,吃到飽飽都係幾十蚊
我同事話品質唔錯喎

伯爵府

clara1975 發表於 18-4-24 16:50
OH~~不錯喎..我訂高級露台房,係咪得一間免費餐廳咋?
另睇其討論區話如去免費餐廳會好多人..等食都等幾耐.. ...

我本來有小朋友吾敢book露台房啊,book左有窗嘅海景房,結果4間都upgrade去露台房,所以好surprise,覺得好抵。
吃飯時候真係多人架,要早去,本來諗住第二晚去6樓吃中菜(其中一間免費餐廳),但5點半已經排嗮長龍,結果又入16樓自助餐廳吃,其實都無所謂,我們覺得幾間免費餐廳都OK的,當然不能同酒店5/6百蚊的比較。
假期人多都預左,而且我地人多,咩都要預早d。收費餐廳應該吾多人吧,你可以上到船再問一下

首頁

尾頁

跳至