自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

phoebelamlam 發表於 18-5-9 18:34
我就係比小一囉 最初係偏大,今年好fit

咁900都ok wor~~搵日去睇下

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

MA33IE 發表於 18-4-25 10:06
我而家考慮緊買seven定beckmann, beckmann做緊28L,30L特價

我會揀zeven

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yurijack 發表於 18-5-9 15:23
回覆 toto1234 的帖子

可以送香港呀,買完可以係屋企等收貨方便,我買左呢款https://www.seven.eu/seven_us ...

運費點計架?

珊瑚宮

toto1234 發表於 18-5-9 19:13
咁900都ok wor~~搵日去睇下

無記錯係1000找返小小錢,一定唔係9百頭 但我覺得值得嘅

男爵府

candyfatcat 發表於 18-4-25 08:29
請問seven書包,除咗尖沙咀海運大廈之外,哪一個地方有得買呢?港島區有冇?
...

我直接上歐洲網頁買,加運費直接送到香港
與智者為伍 與善者同行

伯爵府

家家公主 發表於 18-4-25 08:40
我上FB買既..有個住意大利既媽媽代購..
早2年前(仔現在5年級)...可能到中學都仲用得......
真係好耐 ...

係,好襟!
不過中學生好少會重肯用seven書包

水晶宮

tsung 發表於 18-5-9 19:21
我會揀zeven

仔用左六年仲好新淨。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

yurijack 發表於 18-4-25 11:16
我係官網買,印象中連連費8百幾到,都係bk jm介紹

如果是呢個方法好平,同代購差不多

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

4年前買,好似$1100,海港城買。希望用到6年級啦
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

happyty 發表於 18-5-9 21:55
仔用左六年仲好新淨。

好襟用

子爵府

phoebelamlam 發表於 18-5-9 20:15
無記錯係1000找返小小錢,一定唔係9百頭 但我覺得值得嘅

所有款兩邊都無水樽位嗎?

侯爵府

陪月勳章

妹豬媽媽 發表於 18-5-10 06:28

上年新款已經二邊有水樽位

珊瑚宮

妹豬媽媽 發表於 18-5-10 06:28

我個款無,可能因係舊款,不過對我無影響,因本身我囡囡要拎小息袋

大宅

回覆樓主:

如果買比升小4 seven應該咩size好,佢偏高

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

家家公主 發表於 18-4-25 09:09
回覆 MA33IE 的帖子

你呢個好靚, 前隔放水樽會唔會好脹?

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

家家公主 發表於 18-4-25 08:40
我上FB買既..有個住意大利既媽媽代購..
早2年前(仔現在5年級)...可能到中學都仲用得......
真係好耐 ...

想要代購資料thx

家家公主    發表於 18-5-10 09:20

翡翠宮

回覆 lala229 的帖子

少少.....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

yurijack 發表於 18-5-9 15:23
回覆 toto1234 的帖子

可以送香港呀,買完可以係屋企等收貨方便,我買左呢款https://www.seven.eu/seven_us ...

請問你記唔記得買一個運費幾多錢?

伯爵府

家家公主 發表於 18-5-10 09:18

少少.....

謝謝你的回覆 ,因為其實我都係睇中seven書包,但係因為拉鍊款冇水樽位所以卻步,依家又可以再諗諗佢

翡翠宮

我自己覺得無水樽袋問題不大....
用用下反而覺得仲好...
個水樽放外面...小朋友既書包掛晌檯邊或放地下...
有時好多同學行來行去揩到...
轉頭又打開個蓋去飲水....
佢地一定唔識話抹下先飲....
我認我比較緊張....雖然話個個都係咁返學架啦...
但有D野可以避免發生就最好...

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

首頁
12345...6

尾頁

跳至