自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

nobitakun 發表於 18-4-26 19:35
我聽過一個訪問,家駒自己話可能我地樣衰啦! 家駒笑既時候好可愛丫,有才華就夠哂吸引!
...

除了有才華,睇佢歌詞都覺得佢好有愛心,一個大愛之人,可惜英年早逝

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

別墅

apelok 發表於 18-4-26 19:23
第二個另我諗起就只有Michael Jackson

michael jackson都係經典,如果華人真係諗唔到第2個!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

cinda72. 發表於 18-4-26 19:26
離婚時冇拎走
果時最靚仔世榮乍,其他都唔可以用靚仔形容,仲可以講幾醜樣 :hoheh ...

我都覺得世榮最靚仔嗰個

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cinda72. 發表於 18-4-26 19:32
佢先最
對眼好似林憶蓮

唔同意...

亞Paul長頭髮時同二樓後座嗰陣好型

別墅

pomanlife 發表於 18-4-26 19:38
除了有才華,睇佢歌詞都覺得佢好有愛心,一個大愛之人,可惜英年早逝
...

佢真係一個大愛之人! 突然咁早離去,真係好可惜! 呢排成日睇返舊片段,心情都有d沈重。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

佢地既歌,唯一我每次聽到"冷雨夜",就會好嬲;
不知所謂的乙陸!!!

別墅

chowqv 發表於 18-4-26 19:43
佢地既歌,唯一我每次聽到"冷雨夜",就會好嬲;

點解呢?

侯爵府

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-4-26 19:13
天安門廣場果張高掛既相

就係果位
Nice to meet you!

侯爵府

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-4-26 19:32
佢先最
對眼好似林憶蓮

Paul好似台灣一個女歌手(emoji)

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-4-26 19:50
潘美辰

二姐弟(emoji)

侯爵府

nobitakun 發表於 18-4-26 09:25
https://youtu.be/RQTYJ_H80J4

最近係youtube 搵返beyond既歌聽,真係咁多年都唔會厭。無意中搵到家駒親 ...

呢d就係經典
家下聽同唱都唔覺out

真係可惜英年早逝

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

nobitakun 發表於 18-4-26 19:43
佢真係一個大愛之人! 突然咁早離去,真係好可惜! 呢排成日睇返舊片段,心情都有d沈重。
...

每年6月, 我都特別掛住佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主

家駒真係好有才華,當年佢廿零三十歲,諗嘅野已經咁遠大,好難得!每次聽「誰伴我闖蕩」我心都拿住拿住!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

nobitakun 發表於 18-4-26 19:44
點解呢?

歌詞:冷雨夜我不想歸家,怕望你背影…
一個男人,此情不再都好,寧願逃避,都唔去面對;好心分手,何必拖泥帶水。
(可能我自身經驗,俾男方咁對我),唔關作曲,作詞人既事。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

回覆樓主:

首頁
12345...8

尾頁

跳至