使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

點算?

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

bmuimami 發表於 18-4-26 10:37
點算?

一係就見到人覆但入去又冇

公爵府

點算?

BK 又 short 左,間中係咁~我啱啱都有帖,自己既回覆入面見到有,但帖入面就冇~

以前試過,喺同一 post 再覆多一次,之前覆左又冇出現既帖,又會出現返

珊瑚宮

點算?

之前有兩個post都有講有問題,但個post已經比人收埋咗定唔知點,我一路睇咗幾頁都搵唔到個post

水晶宮

回覆樓主

試吓回先
即係等吓咁?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珊瑚宮

MiuMiuLi 發表於 18-4-26 10:43
BK 又 short 左,間中係咁~我啱啱都有帖,自己既回覆入面見到有,但帖入面就冇~

以前試過,喺同一 post ...

尋晚到宜家都未好返

水晶宮

bmuimami 發表於 18-4-26 10:44
試吓回先
即係等吓咁?

今次又得!
痴咗線?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bk 昨晚開始short short 地!!

水晶宮

回覆樓主

今朝有五六個唔得,回咗成功咗但入返睇又冇

珊瑚宮

bmuimami 發表於 18-4-26 10:45

係啊

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

公爵府

bmuimami 發表於 18-4-26 10:45

可能 BK 測試人工智能,唔洗版主人手處理,自動屏蔽

珊瑚宮

MiuMiuLi 發表於 18-4-26 10:55

咁都得

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

? 我都係,頭先明明有回覆。但係冇post出嚟

早兩日試過再按發佈,又變咗突然間有兩三個。我見其他人都係咁,可能bk傻咗
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MiuMiuLi 發表於 18-4-26 10:55

x 2

用戶要求終止服務

回覆樓主

一係回唔到一係回兩次
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

水晶宮

回覆樓主

唔止我係咁都叫安樂D

公爵府

crystal媽咪 發表於 18-4-26 11:03

早兩日試過再按發佈,又變咗突然間有兩三個。我見其他人都係 ...

係,BK 已經比我地玩到傻左,真係陰功

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 18-4-26 11:03

早兩日試過再按發佈,又變咗突然間有兩三個。我見其他人都係 ...

想覆其他人,又㩒唔到入post

寶石宮

JD930 發表於 18-4-26 11:13
想覆其他人,又㩒唔到入post

淨係回到呢個post有咩用?
我頭先回人哋其他出面嘅post唔得。
唉…………

首頁

尾頁

跳至