親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Rowena 發表於 18-5-13 19:05
有辦法: 1) 如果有住英國的親戚朋友,可寄去他們的家,再寄給你。2)如果你肯定合資格買/用某種railcard, ...

want to book a tour to Old Trafford Stadium in August but seems to be full. Any suggestions?

大宅

回覆樓主:

我對足球完全冇興趣/認識,但幫你望望。
https://www.eticketing.co.uk/muticketsandmembership/details/event.aspx?itemref=9578

我在上面網站見不是整個8月都滿座…有啲日子的確是滿,但stadium tour和 old trafford experience 在8月 都仍有位。

男爵府

Rowena 發表於 18-5-22 20:24
https://www.eticketing.co.uk/muticketsandmembership/details/ev ...

trainline 試吓在這個 website看車票價錢,我每次都在這邊買

男爵府

double-w 發表於 18-5-22 20:49
trainline 試吓在這個 website看車票價錢,我每次都在這邊買

thetrainline. com該是這樣,選擇 off- peak的車票 會平好多

複式洋房

Rowena 發表於 18-5-22 20:24
https://www.eticketing.co.uk/muticketsandmembership/details/ev ...

Weekends已full, 有冇local tours 呢?

大宅

Virginialum 發表於 18-5-22 21:33
Weekends已full, 有冇local tours 呢?

Ic, 你要weekends. 不知道有冇local tours…

琥珀宮

畀面勳章

Virginialum 發表於 18-5-22 20:01
want to book a tour to Old Trafford Stadium in August but seems to be full. Any suggestions?

官網?剛剛睇未 full 喎

複式洋房

littlesister 發表於 18-5-22 22:39

官網?剛剛睇未 full 喎

weekend full呀!24号已走

琥珀宮

畀面勳章

Virginialum 發表於 18-5-22 22:42
weekend full呀!24号已走

得6/8 and 27/8, 咁冇辦法啦

大宅

回覆 喧嘩 的帖子

我前兩日已經買咗8月2X號嘅火車票,每程每人都係23磅咋,8月尾應該有平飛買喇,你上網睇睇啦

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

男爵府

*momo 發表於 18-6-7 23:14
回覆 喧嘩 的帖子

我前兩日已經買咗8月2X號嘅火車票,每程每人都係23磅咋,8月尾應該有平飛買喇,你上網睇 ...

我最後揀左自駕

大宅

回覆 喧嘩 的帖子

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

大宅

Rowena 發表於 18-5-13 19:05
有辦法: 1) 如果有住英國的親戚朋友,可寄去他們的家,再寄給你。2)如果你肯定合資格買/用某種railcard, ...

如果沒有英國地址就買不到railcard?

大宅

ramj 發表於 18-6-26 01:10
如果沒有英國地址就買不到railcard?

不是,如果想郵寄,就要有英國地址,因為他們只寄英國,但可以即時在指定售票處買railcard。

大宅

Rowena 發表於 18-6-26 07:41
不是,如果想郵寄,就要有英國地址,因為他們只寄英國,但可以即時在指定售票處買railcard。
...

我見有digital railcard,好開心,即上網買,但居然去到最後都係要填英國地址

大宅

ramj 發表於 18-6-26 09:02
我見有digital railcard,好開心,即上網買,但居然去到最後都係要填英國地址
...

Ic, 去到買啦。

大宅

Rowena 發表於 18-6-26 09:17
Ic, 去到買啦。

唯有係咁

首頁

尾頁

跳至