潮流時尚

跳至

首頁
34567...11

尾頁

大宅

xox_xox 發表於 18-5-8 11:36
我都好小出聲,但真的不值佢哋嘅行為要發言。無憑無據,自己聯想到一啲佢哋認定嘅事,就可以不負責任地攻擊 ...

我都好少留言和分享, 就係呢度太多酸葡萄,不断扮偵探喺度查案,講嘢单单打打,真係好讨厌。

Btw, Kittymum 唔好理佢地,继续和大家分享闪闪。

大宅

回覆樓主:

kitty媽,唔好理人講乜,我曾經都PM你屯門熱店地址,不過太遠我冇去,三卡我末有錢買,過好鐘意你哋 post靚嘢,睇得多都學到D,我最终都買左粒1卡心閃,同1卡耳環,支持你哋繼續post 靚嘢

水晶宮

回覆樓主

多謝各位jm , 訓醒我冇野了

珍珠宮

Kittymummy 發表於 18-5-7 22:45
吾想騎人地個post, 你係要單打我的話。我都吾同你客氣。邊個話買5卡就係打手?我真係堅燥囉!你地 ...

真心的
我覺得妳份人係光明磊落 , 擺到明係見到平嘢想介紹畀jm, 分享下自己嘅戰利品 又會幫下其他姊妹分析下鑽石, 當中冇任何私下買賣或者高價轉售 ,我覺得無問題喎!反而我唔係太接受用潮版建立個人人氣, 甚至做埋二手專家、旅遊家或者作家故事連篇…… 擺到明就係利用潮版做生意 但大家又覺得係理所當然喎!所以只能嘆世界變咗潮版也變咗 ……
潮版曾經係我每日必到嘅地方, 我好開心得到 一批前輩教我鑽石和H知識, 當時大家真係真心分享, 氣氛好和諧 還記得我曾經愛潮版愛到出自由果邊同公海葡萄人嗌交 諗番都覺得自己戇居。 現在都係得閒入嚟睇下算啦! 認識嘅舊人全部都唔見咗, 冇左歸屬感了
**今日有少少感觸 可能多嘴咗大家請勿見怪, 千祈唔好對號入座呀 **

男爵府

回覆樓主

唔駛勞氣 撐你

男爵府

回覆樓主

Kittymum唔好勞氣,啲人葡萄(emoji)我們雪亮眼睛看得出,果個被封post我都見到,係佢地唔識規矩唔知定,唔好動氣。各JM用血汗錢買閃閃買得心安理得,尤得佢地發窮惡唔好被佢地影響到自己情緒,我們真心閃閃fans好鍾意睇你分享靚野架

水晶宮

jarjane 發表於 18-5-8 12:48
真心的
我覺得妳份人係光明磊落 , 擺到明係見到平嘢想介紹畀jm, 分享下自己嘅戰利品 :f ...

多謝你為我寫咁多字,好滾動

水晶宮

gloriehungws 發表於 18-5-8 12:54
Kittymum唔好勞氣,啲人葡萄(emoji)我們雪亮眼睛看得出,果個被封post我都見到,係佢地唔識規矩唔知定,唔 ...

已經冇咩野啦,除左比人話係打手。有邊個吾係血汗錢買心頭好呢? 所以昨晚我睇到後,我覺得好銀耳,先咁overreact ,只係每個人對某事物既價錢觀吾同,捨吾捨得,值吾值咁解。不過點都好,已告一段落. 希望jm 們吾好再係潮版亂咁講,單單打打,可能一句佢地覺得冇咩野,但其實好傷害到人,同埋好影響人地既個人信譽.

男爵府

Kittymummy 發表於 18-5-8 13:07
已經冇咩野啦,除左比人話係打手。有邊個吾係血汗錢買心頭好呢? 所以昨晚我睇到後,我覺得好銀耳,先咁ov ...
Totally agreed, 身同感受,我也是受害者之一

大宅

回覆樓主:

以前潮版好好睇,每日一定要入来,以前有個姐妹會自己設計珠寶再上來分享,佢教識我原來可以戒指吊咀兩用,我後尾買左心閃都係咁設計,有好多舊人冇出post分享啦,我而家都少左入來。

水晶宮

回覆 Kittymummy 的帖子

算把啦, 唔只依板, 其他板都係, 點都有位入你. 唔好我等你分享靚嘢比我睇架.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主

息怒息怒,有睇開既,大家都明你坐鎮已久。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

Kitty 媽,唔好嬲

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

係咪打手唔緊要!

最重要係抵買,如果有好野益我地有乜所謂,况且買賣鑽石你情我願,明碼實價,唔啱心水咪走囉。冇損失。

水晶宮

vet 發表於 18-5-8 15:24
係咪打手唔緊要!

最重要係抵買,如果有好野益我地有乜所謂,况且買賣鑽石你情我願,明碼實價,唔啱心水咪 ...

我從來吾會講幾錢,只係講大約邊個range.
因為吾係吾想比人知,而係我費事有人落去咋型,話點解亞邊個邊個好似買得平過佢⋯⋯etc. 我真係聽過,又係煩⋯⋯

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Winnie_1210 發表於 18-5-7 23:22
清者自清,都唔同level冇必要講咁多就係多得嗰啲紅眼癌潮版先淪落到現時呢個境地。。。 ...

只怪你太完美了
我都好jealous你呀

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Kittymummy 發表於 18-5-8 15:28
我從來吾會講幾錢,只係講大約邊個range.
因為吾係吾想比人知,而係我費事有人落去咋型,話點解亞邊個邊個 ...

老實講,你係大客又幫襯了多年,又介紹咁多人去,平少少比你好正常,話冇平都唔信啦。做生意一定係咁。

生客買一件兩件,唔好咁天真以為可以同你一樣價位,我都會去屯門買,雖然不是vvvip價,但係平過出面已經夠啦。

珍珠宮

回覆 Kittymummy 的帖子

KITTY媽唔駛勞氣...果D人係井底蛙咪咁諗人囉...見識少就好心出少句聲啦...
我地呢機樹有邊個唔知KITTY媽有料到噃...撐你呀!

大宅

回覆樓主

多謝你既分享就真! 仲有你會比下意見出post 既JM, kittymum有回覆過我既post, 一睇就知吾係打手 you're real customer!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

首頁
34567...11

尾頁

跳至