婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

你99會唔會開始腦退化,出現古怪行為?
為咗小朋友安全著想,快啲同c6傾啦

大宅

angelhschu 發表於 18-5-21 20:50
停左一個星期..... 又來了!!!

今次說 要自己朝早帶 我個兩歲b 去會所泳池玩水.....

有咩點算
唔同c6講咩由佢囉
發生咩事都唔好怨

琥珀宮

angelhschu 發表於 18-5-10 15:43

Jm 覺得有無問題?

佢應該好悶好悶,多d關心下佢

別墅

回覆樓主:

已同c6講啦 我說安全第一.

C6 說bb 池水淺只是到b腳.. 安全..之後就想發脾氣... 因為佢之前問c6, c6 私下已經即刻答左佢ok ...... (無話過我知)....

別墅

回覆樓主

已經叫定工人 聽朝睇實情況.... 立即滙佈俾我@@

別墅

siu-mai 發表於 18-5-22 19:03
你99會唔會開始腦退化,出現古怪行為?
為咗小朋友安全著想,快啲同c6傾啦

No.. 佢生活不知幾多姿多采
無憂
一個禮拜耍幾日太極
成日同 friend或親戚飲茶, 玩, 去郊遊又旅行

係由4月開始突然搞我屋企 ...

男爵府

angelhschu 發表於 18-5-23 01:51

C6 說bb 池水淺只是到b腳.. 安全..之後就想發脾氣... 因為佢之前問c6, c6 私下 ...

叫你老公睇吓前兩日嘅新聞,如果大人唔留意,BB 喺好淺水嘅地方都可能出事

子爵府

angelhschu 發表於 18-5-23 01:51

C6 說bb 池水淺只是到b腳.. 安全..之後就想發脾氣... 因為佢之前問c6, c6 私下 ...

邊個話冇問題?跣低後腦落地咁點?你c6係咪未食藥?嗰日你射波帶走個女得唔得?

男爵府

樓主,你先下手為強,發個大脾氣先,對你C6講佢唔講你直接同99講,到時冇彎轉。你逐d逐d投訴,男人覺得煩仲衰,又會覺得你吓吓針對佢娘親,會企喺你對抗面。你爆一次俾你C6知你唔可以接受,所有關於BB嘅事不能讓步,你C6先會認真處理。我係經驗之談,我當時直頭係癲咗咁爆,C6從未見過,亦知冇得再拖再氹,先避開男家人。

別墅

Pepero 發表於 18-5-23 08:02
叫你老公睇吓前兩日嘅新聞,如果大人唔留意,BB 喺好淺水嘅地方都可能出事
...

就係已經借呢單新聞講㗎

別墅

fairyfloss 發表於 18-5-23 08:25
樓主,你先下手為強,發個大脾氣先,對你C6講佢唔講你直接同99講,到時冇彎轉。你逐d逐d投訴,男人覺得煩仲 ...

好困擾 突然霸地霸 入侵呢2年幾一路以來的安寧生活

如Jm你所講, C6 情緒化好敏感, 一提關於男家任何野, 即刻覺得煩, 覺得吓吓針對佢, 之後發脾氣... Jm 你當時一次過爆 c6? 咁c6點做?

男爵府

angelhschu 發表於 18-5-23 09:29

如Jm你所講, C6 情緒化好敏感, 一提關於男家任何野, ...
因男家有成員有傳染病,加上好唔自律自己行為,所以我多次叫C6同對方講,初頭C6答應但其實乜都唔理,後來我再叫C6出聲,佢惡返轉頭話出聲又如何?對方唔會改,於是我真係癲咗,發狂鬧我C6,話只要佢娘親開心,自己兩個小朋友都唔顧,下次有嗰個人出現(我其實已經講過有佢冇我,99明知嗰個人有傳染病,但我99成日𠱓我過去),佢一有接觸我仔女,我會即場爆佢,99都冇面俾。我C6好愚孝,驚我驚動聖駕,所以從此去食飯前會問真有冇嗰個人出現,亦知道今次我好認真,仔女排第一,唔會硬食我99啲過份行為,先有改善

子爵府

angelhschu 發表於 18-5-23 09:29

如Jm你所講, C6 情緒化好敏感, 一提關於男家任何野, ...

我記得有次次爆到我c6都驚咗我,之後99冇再話要同我哋住。
我直情發晒癲咁推我c6出街,叫佢返呀媽度!咁鍾意痴住呀媽唔該你走!

首頁

尾頁

跳至