開心些牙

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

珍珠宮

畀面勳章

PANCO 發表於 18-5-11 10:56
唱首sweet sixteen比佢聽.... 哈哈!

吕方的歌

但我囡而家係反叛既16歲,唔多 sweet

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

開心吸收勳章

回覆樓主

我女都係呢個月生日....但佢得四歲
祝樓主女女生日快樂啊!

珍珠宮

祝樓主阿女生日快樂~
讀書叻叻,如果想拍拖就有好好男友啦~

& 我女下個月一歲

珍珠宮

畀面勳章

港式奶茶 發表於 18-5-11 11:05
我女都係呢個月生日....但佢得四歲
祝樓主女女生日快樂啊!
...

thanks !

小朋友细個既時候真係好可愛,好好珍惜呀!到佢哋開始長大後真係EQ大作戰!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

祝你囡囡生日快樂!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

生日快樂

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

侯爵府

恭喜, 仔大女大萬事足....真開心!!

男爵府

yauyauha 發表於 18-5-11 10:07
多年辛苦你,囡囡大個啦!

我囡今日11歳了 ! 都係511BB 同你一樣, 見返佢BB時既可愛相真係又感慨又感動 希望大家囡囡都健康快樂成長!

大宅

笑得好勳章

不敢想像自己bb十六歲時自己系點樣,時間過得好快,jm祝你個女生日快樂

珍珠宮

畀面勳章

littlelamlam 發表於 18-5-11 11:39
我囡今日11歳了 ! 都係511BB 同你一樣, 見返佢BB時既可愛相真係又感慨又感動 希 ...

係呀

我而家睇番佢由细至而家中學既相會好感動

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

畀面勳章

donuthk 發表於 18-5-11 11:40
不敢想像自己bb十六歲時自己系點樣,時間過得好快,jm祝你個女生日快樂 ...

Thx

我而家咪係阿囡口中既熟女阿媽lor

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

SandyWu 發表於 18-5-11 10:04
時光飛快,今天阿囡16歲了

我祝願妳身體健康,天天開心!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

happy birthday

水晶宮

SandyWu 發表於 18-5-11 10:04
時光飛快,今天阿囡16歲了

我祝願妳身體健康,天天開心!
祝你囡囡生日快樂我囡囡513,今年13了
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

首頁

尾頁

跳至