網購天地

跳至
[其他] 天與地

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

四月網購左兩件貨,已在BK分享,天係braun鬚刨,好好用,地係飛利浦水牙線,已經打柴,一按即熄機,無左舊幾水

珊瑚宮

回覆樓主:

唔忿氣,拆黎睇,原來係齒輪掂到白色硬膠邊,卡住唔郁,就斷電,依家用介刀片底膠邊,已經可以正常運作

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

oceandeepsea 發表於 18-5-12 18:51
唔忿氣,拆黎睇,原來係齒輪掂到白色硬膠邊,卡住唔郁,就斷電,依家用介刀片底膠邊,已經可以正常運作
佩服!有研究精神!自己修理成功有好大满足感。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

oceandeepsea 發表於 18-5-12 09:35
四月網購左兩件貨,已在BK分享,天係braun鬚刨,好好用,地係飛利浦水牙線,已經打柴,一按即熄機,無左舊 ...

水牙線咁快打柴 我都跟你買咗尋日收貨

珊瑚宮

appleyuen 發表於 18-5-15 21:45
水牙線咁快打柴 我都跟你買咗尋日收貨

我用得好粗,揀三連發,用一次襟成十幾下,可能咁就易壞,別外記得唔好直接係水龍頭入水,要先放係杯,再倒入水箱

琥珀宮

oceandeepsea 發表於 18-5-15 22:07
我用得好粗,揀三連發,用一次襟成十幾下,可能咁就易壞,別外記得唔好直接係水龍頭入水,要先放係杯,再 ...

我淨買主機我用我原裝叉電器都差到

琥珀宮

oceandeepsea 發表於 18-5-15 22:07
我用得好粗,揀三連發,用一次襟成十幾下,可能咁就易壞,別外記得唔好直接係水龍頭入水,要先放係杯,再 ...

我不嬲都係㩒三連發架喎

首頁

尾頁

跳至