親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同上,

男爵府

natalie2007 發表於 18-5-14 12:59
同上,
我都有興趣想住,不過好似距離機場好遠!如果酒店有接送就好啦

子爵府

回覆 gromityaya 的帖子

我有問過洒店,4人車 Audi RMB550 per way, 6人車 Buick RMB400 per way! 我上網搵過永安好似有package包接送,或者你可以問下

男爵府

ccss115 發表於 18-5-15 21:31
回覆 gromityaya 的帖子

我有問過洒店,4人車 Audi RMB550 per way, 6人車 Buick RMB400 per way! 我上網 ...
唔該曬你

大宅

gromityaya 發表於 18-5-15 20:33
我都有興趣想住,不過好似距離機場好遠!如果酒店有接送就好啦

我之前去海棠灣既酒店,搵淘寶包車7人車先¥220咋

男爵府

vikkihui 發表於 18-5-24 17:42

Pm you, pls check

男爵府

有興趣,請pm我details

大宅

gromityaya 發表於 18-5-24 21:58
有興趣,請pm我details

已pm

水晶宮

我尋日坐完,6個人淘寶包車機場到海棠灣Sofitel Rmb170, 車都算新夠冷氣。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

淘寶揾包車?點比錢。我成日擔心吾安全

水晶宮

同上,

都有興趣住,一陣可能會過去望下酒店裡面。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

複式洋房

CINDYC 發表於 18-5-26 08:53
我尋日坐完,6個人淘寶包車機場到海棠灣Sofitel Rmb170, 車都算新夠冷氣。

好扺呀!
請PM details

大宅

ccss115 發表於 18-5-26 08:56
淘寶揾包車?點比錢。我成日擔心吾安全

咪同平時淘寶一樣咁,係支付寶比錢囉

大宅

CINDYC 發表於 18-5-26 08:58
都有興趣住,一陣可能會過去望下酒店裡面。

睇完報告下thanks!

水晶宮

同上,

如果想玩水上樂園,有些部分仍未開。
不過個人覺得這酒店太多人,還是住Resort hotel 比較悠閒。

子爵府

回覆 CINDYC 的帖子

Oh, 我問過 concierge 話水樂園開曬☹️

水晶宮

natalie2007 發表於 18-5-26 14:00
好扺呀!
請PM details

我pm 唔到。
【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】,复制这条信息¥4it10vJtGXx¥后打开(emoji)淘宝(emoji)

男爵府

有興趣
請問邊間package最抵呀?
3餐去邊度食呢?

水晶宮

ccss115 發表於 18-5-26 16:56

Oh, 我問過 concierge 話水樂園開曬☹️

我表達唔好,Atlantis 好多部分組成,我指未開的是圖中海豚灣,海獅樂園施工中Aquaventure那邊應該已開。

子爵府

Thx! 我訂左8月去玩👍🏻

首頁

尾頁

跳至