親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

見都幾多地方可以免費著韓服影相, 景褔宮, 明洞 M-plaza, 南大門K Hub Visitor Centre 等, 請問邊度最好呢? 係咪好多人去有排等?
Thanks.

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都想知

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都想知

大宅

咁正?邊度有呀?唔該

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

今日去了明洞旅遊資訊中心,免費,沒人

wcpcelia    發表於 18-5-23 15:40
[img align=right][/img]

侯爵府

yanfaifai 發表於 18-5-20 23:58

請問需唔需要預book?成個過程點樣架?

侯爵府

好媽媽勳章

SmileFoReVeR 發表於 18-5-21 03:58
請問需唔需要預book?成個過程點樣架?

不用book,行入去問職員,填低姓名,有人幫你

侯爵府

yanfaifai 發表於 18-5-21 10:26
不用book,行入去問職員,填低姓名,有人幫你

唔該晒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

正!
放下自在

男爵府

I have taken photos in visitor center and airport.

For visitor center, we went and reserved a time while it was quite full already. We walked around and went back on the specific time. Each section was about 15 minutes.

At airport, I just walked in. Clothes in good quality.

大宅

好靚!
你幾點去呀?
同埋地址係邊呢?

大宅

cpcog 發表於 18-5-21 17:42
I have taken photos in visitor center and airport.

For visitor center, we went and reserved a time ...

請問你講嘅visitor center同機場嘅地址係邊呢?

侯爵府

好媽媽勳章

BCoLick 發表於 18-5-21 17:44
好靚!
你幾點去呀?
同埋地址係邊呢?

我早上10點去,冇人呀!得我一個自己玩

大宅

yanfaifai 發表於 18-5-21 20:01
我早上10點去,冇人呀!得我一個自己玩

地址是那裡?thx

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

你可以去 gotrip 網站有個講行李寄存,佢列出明洞同南大門遊客中心嘅寄存行李地方,都有免費韓服著同影相

大宅

jutau 發表於 18-5-21 20:26
你可以去 gotrip 網站有個講行李寄存,佢列出明洞同南大門遊客中心嘅寄存行李地方,都有免費韓服著同影相
...

O! Thx!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

...

有無小朋友架??
放下自在

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

cpcog 發表於 18-5-21 17:42

For visitor center, we went and reserved a time ...

機場邊到?

男爵府

...
請問有無link?

侯爵府

好媽媽勳章

JChan 發表於 18-5-22 19:08
機場邊到?

近gate 25

首頁

尾頁

跳至