夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

AudiQ7 發表於 18-5-16 22:43
未必的,我朋友本來唔信呢啲嘢,生活平淡,平凡工作平凡婚姻,結果因為個個都話準,佢抱住玩下心態去睇... ...

邊個師傅 等我都會一會佢先

伯爵府

2024年龍年勳章

AudiQ7 發表於 18-5-15 19:34
由於最近生活同婚姻出現好多問題,所以朋友介紹之下去咗睇八字流年,之後好多事真係發生左!

可能因為有心 ...

什麼是好什麼是壞?
你所描述是悶男一個,只顧工作,唯一優點似係拎錢返屋企,所以只能有呢啲講金的女人。
而呢類男人又會被一啲無咁悶嘅女人所吸引,補自己不足。人哋女人悶啲佢都未必有興趣。
你所提嘅係啲外型及性格都普通到正常人頂唔順嘅好男人或好女人。佢哋遇唔到大家,係因為佢哋都唔會被自己個level嘅人所吸引,而去追求佢哋無法明白的層次。

男爵府

RAY媽 發表於 18-5-20 14:05
什麼是好什麼是壞?
你所描述是悶男一個,只顧工作,唯一優點似係拎錢返屋企,所以只能有呢啲講金的女人。
...

講得好好

翡翠宮

RAY媽 發表於 18-5-20 14:05
什麼是好什麼是壞?
...

正是
好壞本身已經難分,時代進步,界線更迷糊
好男99%吾 like 好女,反之亦然
人總係受同自己不同甚至相反既野吸引
乖既受壞既吸引,壞既受更壞既吸引

侯爵府

mini1204 發表於 18-5-20 21:45
正是
好壞本身已經難分,時代進步,界線更迷糊
好男99%吾 like 好女,反之亦然

是呀,好奇怪乖既受壞既吸引,壞既受更壞既吸引

子爵府

好男人遇到好女人只會成為朋友,冇火花

複式洋房

AudiQ7 發表於 18-5-15 19:34
由於最近生活同婚姻出現好多問題,所以朋友介紹之下去咗睇八字流年,之後好多事真係發生左!

可能因為有心 ...
AGREE!

首頁

尾頁

跳至