夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

睇嚟個小三好緊自己結婚, 佢就愈想結, 你就愈唔好離, 由得小三等, 2,3年後話唔定佢自己走。

如果你們雙方都仲好愛大家, 唯有忍, 當然錢一定要到自己手先, 怕最後係你忍到, 可惜係你老公忍不住自己提先呢。

不過你老公有偷情這種癮,就算這段無了都會有另外一段。 當係為了自己,由今開始就別再愛佢太深了。 自己都私下識些朋友做住朋友先, 等到小朋友大個, 不需要媽媽湊時, 自己都出來工作, 那時你想話走又輕鬆得多。

我有朋友現時都係用緊以上這個方法一一忍。

水晶宮

叫你接受小三,享齊人,
呢個是愛你表現?

愛你就唔會出軌啦.

子爵府

SAGO 發表於 18-5-16 11:46
回覆 Nancy20090615 的帖子

你說得對,佢話變了親人,小三想結婚,但暫時佢不想離婚,晩晚也有回來,但好 ...
做小三,唔會一世想做小三嘅,既然,你C6 都唔想離婚,唔好迫佢,你係要離婚,咪益咗小三
就算你對C6 冇感情,或者憎佢,唔好益人

我會當佢死咗,睇吓小三可以等到幾時,小三梗係想结婚!等佢等到覺得冇希望,個男人係咁拖佢,佢自己會走

大宅

樓主, 你唔好提離婚住, 但你要同你老公講, 面就人地比, 我都唔想人地話你拋妻棄子, 總之小三唔好攪到我...

當一個小三超想結婚時, 小三會用盡所有方法佢激你同你老公離婚, 樓主要忍。

大宅

Phoebeliu323 發表於 18-5-17 12:38
樓主, 你唔好提離婚住, 但你要同你老公講, 面就人地比, 我都唔想人地話你拋妻棄子, 總之小三唔好攪到我...
...

我就最欣賞林鳳嬌呢个女人?

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 LittleRoxie 的帖子

我剛請了工人,7月到,咁我是不是不出來做野住?我本打算做partime

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 Phoebeliu323 的帖子

佢不會找我!因為佢冇我電話!

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 sinohk33 的帖子

我有想過咁做!

翡翠宮

stella^^ 發表於 18-5-18 00:39
我就最欣賞林鳳嬌呢个女人?

翡翠宮

SAGO 發表於 18-5-18 05:59

我剛請了工人,7月到,咁我是不是不出來做野住?我本打算做partime ...

樓主你大人大姐,自己一D主意都無架

大宅

回覆 SAGO 的帖子

你都識講佢同你老公一齊, 一個女人要響一個男人度睇個電話號碼有幾難。

男爵府

BB防敏心得分享勳章

我剛請了工人,7月到,咁我是不是不出來做野住?我本打算做partime ...

有空間咪做住part time先,不過請左工人唔係一勞永逸,管理工人都好鬼煩,又怕佢玩野,未必做得耐,如果可以等工人上手後先返工,你都返得放心D

大宅

支持你,揾份PT做住先,train好工人,train好小朋友自理能力,再找回自己人生價值。仲有努力keep好自己外表及身體健康。

伯爵府

SAGO 發表於 18-5-16 06:24
我同c6相識了二十年,結婚十四年,我五年冇工作,有一個十歳及八歲小孩,上年十二月尾,發現c6有女人,我問 ...

我會請工人,自己出來返工

複式洋房

heather1106 發表於 18-5-16 15:11
竟然係咁,你就吾好離婚 家用你個個月拎足 小朋友有咩費用叫佢出。小三見你老公吾離婚 一定嘈。一嘈煩你老 ...

同意!個小三咁想結婚,樓主就千祈唔好同老公離婚!等個小三急。

男爵府

你問下你老公,佢做初一,我做十五,咁我出面識男朋友有得唔得?
不負責任的男人!

大宅

Phoebeliu323 發表於 18-5-17 12:38
...

但如果小三有左呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

而家都六月中,可以諗定啲時間表到時俾工人跟。 執下屋 整好曬啲箱同埋一啲label
等工人上手可以搵part time
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆樓主:

揾份工先,到有能力時就走。我都一樣努力中!

子爵府

回覆樓主

樓主仍有計劃移民嗎?

首頁

尾頁

跳至