自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆 kecyc2003 的帖子

有時想食搵唔到人陪都有諗過自己一個食,但諗起要背住個袋拎野食就覺得好麻煩

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

hohoyy 發表於 18-5-17 17:03
有,冇問題。係要咩埋個手袋去羅野食啫。
...

以為你話拎埋食唔晒既野走
放下自在

大宅

kecyc2003 發表於 18-5-17 17:01
有冇人試過?

不怪,我昨天才自己食了個buffet lunch 呢

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆樓主

我覺得會,除非响外地旅遊中

lalalalalan    發表於 18-5-18 15:27

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

子爵府

回覆樓主:

你一個人去餐廳食野冇分別
不個食自己餐, 形住有人望住你囉

大宅

回覆樓主:

唔怪呀,我成日想試下,不過未有機會

侯爵府

louisvuitton 發表於 18-5-17 18:51
加埋我,4人枱剛剛好

我又join

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

未試過

珍珠宮

回覆樓主:

見過,但我自己未試過

侯爵府

回覆樓主:

我常去銅鑼灣果間極尚X瀛喜食午餐放題,次次都見到至少一兩個人自己食放題,有男有女,多數一面食一面看手機,不知多自在,鍾意咩叫咩。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

我無試過,但其實一個人食有乜問題,就算無手機煲劇都得,一路食可以一路睇人生百態!

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我試過自己係九龍酒店食自助餐,其實人人忙住攞野食,應該無人留意到你一個人,放鬆心情,享受一個人樂趣

水晶宮

我都好想试下

男爵府

回覆樓主

我試過晏晝自己一個去牛陣自助打邊爐,感覺唔到有人覺得我奇怪,我煲住劇食嘢,都唔知幾爽

男爵府

回覆樓主

自己未試過、但見過其他人!
我覺得無問題的,唔係人人得閒去食或想食buffet的!
有時怕人地點諗,或者人地根本不會在意的

侯爵府

我唔會, 周身唔自在, 平時甚小一個人去餐廳食嘢何況自助餐

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

試過

水晶宮

回覆樓主

未試過,好想試下

侯爵府

donald63 發表於 18-5-17 23:43