網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

雨傘防晒輕身 @200g
好久沒有買傘, 怎那么貴? 有冇性價比高的喲。

好多都是250-300g
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

翡翠宮

回覆樓主:

天堂碳纖啦,老婆用緊。京東特價買唔洗¥50,200克。淘寶小心買到假貨。

https://item.m.jd.com/product/4775718.html

翡翠宮

回覆樓主:

del

公爵府

333s 發表於 18-5-18 23:49

我冇買到只係見到好平,細把 300g 12.8 大把 18.8,店舖評分低但係把遮評分唔算差,比你預算多左既 100g 或者袋少幾個銀仔出街拉返勻佢

【晴雨伞折叠两用轻遮阳太阳大号防晒紫外线女伞遇水开花加固黑胶】http://m.tb.cn/h.WznfXvb 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥ibWC0FRRRLP¥后打开(emoji)手淘(emoji)[来自超级会员的分享]

我係買左自動開關果種,未收貨~都係平野,冇黑膠底,一把細 16.9 一把大 24.9,減 3蚊券,一淘有 641個集分寶返現,減埋支付寶HK 1.8,折晒之後 40蚊港紙唔洗有兩把

333s    發表於 18-5-20 19:01

複式洋房

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

象牙宮

200g+

淺色賣 <35元。深免賣 >35元。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

買了1个人彩虹伞
旅行當太阳芒時, 拍照用, 好 sharp

理性討論交流者。

象牙宮

MiuMiuLi 發表於 18-5-20 11:37
我冇買到只係見到好平,細把 300g 12.8 大把 18.8,店舖評分低但係把遮評分唔算差,比你預算多左既 100g ...

双人的打开直径115CM:2-人 (下雨用)

单人的打开直径96CM:一个人的 (小孩/1人女性)

理性討論交流者。

公爵府

333s 發表於 18-5-20 19:23
双人的打开直径115CM:2-人 (下雨用)

单人的打开直径96CM:一个人的 (小孩/1人女性)

我舊年有買過一把好細,有個好似藥丸咁既膠殼入住果隻,但係把遮開左之後實在太細~重有個膠殼其實冇鬼用,本來係要把遮又輕又細,個殼套住之後變得大左又重左,個殼我係唔會用,已經比我掟左入鞋櫃一二邊~呢把野我只係有小小可能落雨我先攞出街~

大宅

淘過幾款100厘米大的天堂傘,網頁話250克,實重312克,激死!

pansy888hk    發表於 18-6-7 21:12
333s    發表於 18-5-20 23:31

象牙宮

Tech4Lee 發表於 18-5-20 23:07
淘過幾款100厘米大的天堂傘,網頁話300克,實重約450,激死!

你有稱重器?。
傘一般性是300g. TB 多是作輕身傘。人人怕重掛。骨多會重D, 檔得台風。

我是防晒用多于下雨。最好能入袋。
家里多長柄傘。

理性討論交流者。

象牙宮

太可愛了吧
儿童雨伞男女幼儿园超轻小学生全自动折叠小孩飞碟帽伞防雨头戴伞。

理性討論交流者。

象牙宮

毛重: 0.2kg

晴雨两用伞超轻弯柄遮阳伞洋伞可爱三折叠碎花防晒太阳伞防紫外线

理性討論交流者。

用戶要求終止服務

回覆樓主

300克好重
買日本遮啦貴少少,你打90g會搵到,真係輕到無拎住咁

333s    發表於 18-5-23 11:02

用戶要求終止服務

回覆樓主

普通款 90g
涂層款 120g

【日本because超轻黑胶遮阳伞90g防晒防UV三折铅笔伞折叠伞晴雨伞】http://m.tb.cn/h.WAaq4Ov 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥U9LF0vWBKBw¥后打开(emoji)淘宝(emoji)[来自超级会员的分享]

大宅

333s 發表於 18-5-20 23:37
你有稱重器?。
傘一般性是300g. TB 多是作輕身傘。人人怕重掛。骨多會重D, 檔得台風。
Yes, 有稱重器

象牙宮

Tech4Lee 發表於 18-6-6 00:38
Yes, 有稱重器

我有淘磅秤的。
稱人用的。
稱東西用的。10g-25kgs

這些傘很好, 黑較防晒, 彩虹 i like.

理性討論交流者。

大宅

親子王國15週年勳章

333s 發表於 18-5-18 23:49

上年淘過日本/出口傘,輕但細

rmb1x-2x不等

男爵府

crystal_ng 發表於 18-6-7 11:33
上年淘過日本/出口傘,輕但細

rmb1x-2x不等
LINK?

珍珠宮

我都好怕買了太細把的傘,因為大雨D都會整濕身啊, 我要最少直徑110CM的先夠用, 不過都會幾重啊,真係無法了~

首頁

尾頁

跳至