夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Nancy20090615 發表於 18-5-22 10:51
廠係佢的, 佢最後收工的話, 人人都走晒, 都可以再有人入黎, 來一Q之後, 先真係收舖返 6299 .

男人要偷, ...

但我舉這幾様,都係佢以前説過,他appreciate及喜歡我為他做的事,只不過,我覺得佢已經覺得這是奉旨的。
Anyway, 多謝你的advice, 我也需要自己檢討一下

男爵府

ill 發表於 18-5-21 13:31
回覆 cancan2013 的帖子

我老公如果11時回家,我都會等佢, 但有時真係好夜我都好累,因我工作要5點幾起床,所 ...

夜晚不回來便未必能肯定無小三了。我老公當時原來就係有小三,只是自己太天真太信任他

男爵府

ill 發表於 18-5-20 12:16
尼度無人識我,無人知道我係邊個,可以比我抒發一下,真係好。
拍拖11年,結婚13年,現在才40歳,由我16歳 ...

咁你咪多D關心佢健康,多點讚賞他,試下放低仔女,陪佢行街睇戲旅行。如果不是有小三,問題不難解決。
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

男爵府

ill 發表於 18-5-21 21:51
佢就係覺得我乜都只顧仔女,唔關心佢,但係其實我唔係, 他沒有想想,每次佢回家食飯,我都會煮他喜歡吃的 ...

你會唔會大家單獨相處的時候,話題大多環繞住小朋友呀? 有時你為佢做的事,可能係不知不覺間已成習慣,佢係感受唔到,但對話,因佢聽了要回應,所以如果成日講住仔女經,佢會覺你心中只有仔女,沒有關心佢。

子爵府

jwy2 發表於 18-5-25 00:33
你會唔會大家單獨相處的時候,話題大多環繞住小朋友呀? 有時你為佢做的事,可能係不知不覺間已成習慣,佢 ...

我自己反省之後,都覺得可能係咁

子爵府

回覆樓主

換個角度諗,其實佢長時間工作,都好孤獨,返到黎想搵個人傾訴都冇。其實男人有時似小朋友,想引人注意,有人關心下。你試下改善下,令佢再感受到愛啦

子爵府

little06 發表於 18-5-25 08:59
換個角度諗,其實佢長時間工作,都好孤獨,返到黎想搵個人傾訴都冇。其實男人有時似小朋友,想引人注意,有 ...

對的,多謝你

男爵府

ill 發表於 18-5-25 06:23
我自己反省之後,都覺得可能係咁

如果可能係的話,你就唔好開口埋口講仔女事,你可以講下你哋以前的拍拖開心事吖,睇佢反應如何。

子爵府

回覆樓主

男人通病就係自我中心多 多數女人其實都有嫌但會唔出聲跟住接受無投訴認命
男人就只識彈三彈四唔體諒 唔明白有小朋友就係套餐 會以小朋友為先
老婆連私人時間都無mug 已經 仲嫌唔關心佢 其實幫佢處理好多小事 等佢煩少好多野
就係對女人要求咁苛刻!衰d又彈身材 樣貌走樣 又話唔夠主動 又唔明主動係死姣婆 雞婆先咁 !痴埋去分分鐘生野

首頁

尾頁

跳至