美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Biore ,kose都有出水感防曬,好用嗎?

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

ansonbbb 發表於 18-5-20 23:14

點既樣架?

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

Biore用過好笠

禁止訪問

子爵府

kikikuku 發表於 18-5-21 12:39
水感即係邊支呀?

sorry,唔知點解upload唔到圖
係藍色吱吱裝身,而家好hit,係cream,一搽開就變水,係驚太水感防曬唔夠咋,所以問下大家。。。。。

禁止訪問

回覆樓主

禁止訪問

回覆樓主

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ansonbbb 發表於 18-5-20 23:14

我用Biore 嗰隻水感防曬幾好, 好爽唔笠, 我用黎搽手手腳腳面用shiseido 藍樽橙邊嗰隻.

子爵府

mlyuen 發表於 18-5-24 17:41
我用Biore 嗰隻水感防曬幾好, 好爽唔笠, 我用黎搽手手腳腳面用shiseido 藍樽橙邊嗰隻.
...

係咪真係唔曬黑?

大宅

ansonbbb 發表於 18-5-21 12:50

sorry,唔知點解upload唔到圖

如果你容易出汗可能就要補搽先得

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ansonbbb 發表於 18-5-24 17:47
係咪真係唔曬黑?

Biore這隻,我都係今年先買黎用,所以未知係咪真係防到曬黑,搽上身感覺良好....上年我用Anessa金樽個隻防到曬,我同仔仔去泳池,他冇搽防曬就曬黑左,而我就冇。
面我就好穩陣,都係用shiseido藍樽就一定冇曬黑。

首頁

尾頁

跳至