網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無人淘過?

禁止訪問

回覆樓主

複式洋房

回覆樓主

呢款幾多好評 應該唔錯 佢標榜係原裝正品

三星Note4原装电池 N9100 N9106 N9108 N9109手机电池 大容量【包邮】
【在售价】56.00元
【券后价】53.00元
【下单链接】http://m.tb.cn/h.WzwaTeF
-----------------
复制这条信息,¥kfUC0FA1zVO¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

伯爵府

中國版的型號N9108V N9106V N9109W

公開版SM-N9100電池跟國行是一樣的!3000毫安培的電池!

港版對應的是3220毫安培的電池

韓版 歐版 港版 美版 通用!!

韓版:n910s n910L N910K

歐版:N910F 港版N910U

唔好買錯

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

terry.wong 發表於 18-5-23 11:44
中國版的型號N9108V N9106V N9109W

公開版SM-N9100電池跟國行是一樣的!3000毫安培的電池!

咁請問你有無淘 有無link?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

happysmileha 發表於 18-5-23 12:14
咁請問你有無淘 有無link?
t其實同香港買無分別,呢個價錢同運費你話著数起邊度呢

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

香港丫鳴團購都有得買120蚊左右,應該安全D!

複式洋房

happysmileha 發表於 18-5-22 07:51
有無人淘過?

【三星note2note3note4电池s4s3s5手机 原装正品电池n9009n7100n910】http://m.tb.cn/h.WAL7UF2 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥2bEp0EaCd2P¥后打开(emoji)淘宝(emoji)

公爵府

happysmileha 發表於 18-5-22 07:51
有無人淘過?

幫隔離屋買左下面果款兩次,舊年一次上個月頭一次,舊年有鋼化膜送今年冇,不過係買 note3~

我幫佢換電唔覺漲得好多,我覺得算正常~舊年幫佢換電果陣,佢果舊跟機既正廠電都係有小小漲,差唔多~我叫佢一年換一次,下年都係諗住買返呢舊比佢~

【IQS 三星note3电池S4 S3 S5 S6edge+ S7 note2原装note4正品note5】http://m.tb.cn/h.WApkvnf 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥E8GR0E0lULg¥后打开(emoji)淘宝(emoji)[来自超级会员的分享]

首頁

尾頁

跳至