自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

早幾年我已經想開個新account。
就係因為要用電話no.
我又唔想再開張電話卡,用電腦又好唔方便……
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

人與人關係都係求真
話就話吹水啫(BKjm人人搵三萬etc.)
但同一個ac,每次身份都唔同
感覺似同個精神分裂病人傾計咁
個人唔太喜歡囉(非歧視)
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

子爵府

kenshiro18 發表於 18-5-22 09:48
某程度可以杜絕吹水唔抹嘴

想起子華名句:
若要人不知
吾好太低B。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kwclau 發表於 18-5-22 11:27
你鍾意啦。
萍水相逢,做咩要理人地講野有幾真唧,吹水呻吓都要去攞認證咁,真係辛苦

吹水同膠係兩回事

總有離別的時候

琥珀宮

回覆樓主:

子爵府

瑤瑤~ 發表於 18-5-22 11:46
39547,你理得人地睇唔睇舊post啫?
唔想人睇咪唔好喺度講咁多私事囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kwclau 發表於 18-5-22 09:45
好奇怪,好簡單一個舖,呻吓氣果啲,居然有JM咁得閒走去人地啲舊舖度睇,話人地之前話咩咩咩格,點解而家又 ...

我之前咪比人摷返6.7年前嘅貼追住黎閙囉, bk好多人心理唔平衡架,憎人富貴嫌人x。
我的生命由我主宰.

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

回覆樓主:

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

唔睇d舊鋪點知條友真心膠定假膠

侯爵府

你鍾意啦。
萍水相逢,做咩要理人地講野有幾真唧,吹水呻吓都要去攞認證咁,真係辛苦

我覺得因為BK 網友回覆人比較認真,你上來呻下,但人地真係會長篇大論認真幫你分析、開解,你前言不對後語,講D 唔講D (掩飾自己嘅不是,搏取認同),咁人地寫篇千字文嘅心機就白花了。其他討論區唔同,認真問都係亂吹答。

珍珠宮

咁呢度遊戲規則係咁
玩得呢個遊戲就唔好投訴點解人地咁玩法
人地都係跟遊戲規則玩
唔滿意就自己揀玩定唔玩

睇返d前言不對後語既留言...
其實好寫實,反映到一個人要係網上尋慰寂

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

tp-windy 發表於 18-5-22 10:31
我只係記得前排有個大肚小三扮大婆,仲想趕絕大婆d小朋友,好彩有jm起佢底,結果...............
抵佢死lor ...
⋯係呀!⋯⋯⋯Bk隱藏很多這類二奶。

仲要有D有,傻人做佢支持者。

水晶宮

畀面勳章

秋天與楓葉 發表於 18-5-22 13:05
咁呢度遊戲規則係咁
玩得呢個遊戲就唔好投訴點解人地咁玩法
人地都係跟遊戲規則玩

同意!亂吹廿四可以去其他討論區BK好多宮主殿主版主,好易現真身,講嘢要三思

侯爵府

醒目開學勳章

701003 發表於 18-5-22 13:30
同意!亂吹廿四可以去其他討論區BK好多宮主殿主版主,好易現真身,講嘢要三思
...

其實google search 仲多野睇!

邊個咁霸道?唔俾人睇嘅啫!

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

回覆樓主

我覺得開得鋪,覆得人又唔怕比人睇

男爵府

你鍾意啦。

我之前見有人曬自己做份1 萬蚊hea 工,住私樓,賺錢買花戴,又呻老公交6 位數字稅「 好辛苦」 , 想遲啲同老公去旅行減下壓,當時勁多JM 信以為真

直至有人搵佢舊post , 見到佢覆人哋post , 問人地排公屋咩Number , 話自己2012 年開始排,到底仲有幾耐先到自己

嗰時我先啱啱開始玩BK , 唔知原來有咁多人吹水唔抹嘴所以當時我以為佢精神分裂

男爵府

ivycwl 發表於 18-5-22 11:37
我個人比較誠實,上網我都唔會吹水講大話。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yeeyeeyeah 發表於 18-5-22 14:05
我之前見有人曬自己做份1 萬蚊hea 工,住私樓,賺錢買花戴,又呻老公交6 位數字稅「 好辛苦」 , 想遲啲同 ...

吓, 咁佢內心都好空虛。要靠作呢d去得到人哋嘅like及認同
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

回覆樓主:

其實有好有唔好,!我唔怕比人搵舊帖,不過好怕d人搵完舊帖就撈埋新野一齊講,甚至乎係無講事實!我就無咁無聊咁多時間,更加無心機搵人地舊帖出黎喇

伯爵府

畀面勳章

kwclau 發表於 18-5-22 09:45
好奇怪,好簡單一個舖,呻吓氣果啲,居然有JM咁得閒走去人地啲舊舖度睇,話人地之前話咩咩咩格,點解而家又 ...

其實好多人都好得閒, 記得早年有個post話喺中環地鐵站見到張黃色嘢好怪好怪 , 之後就有好多jm走咗去影嗰個黃色嘢。
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

首頁

尾頁

跳至