親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

2007WNIP 發表於 18-5-23 08:06
好,感激

upload到張地圖啦。
a係foodium
b係玉出超市

大宅

醒目開學勳章

yuensiu 發表於 18-5-23 12:13

長堀橋站我地初初跟google map後來去到地下街出口有lift就 ...

唔該哂

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好方便呀!

可惜我2個小,都13,8歲..過左12歲無得FREE

而家仲諗緊住心齋橋 HOTEL MYSTAYS SHINSAIBASHI 6晚HK7000(4人房)
定HOTEL S -PRESSO -the north 6晚 HK$6000 (4人房)

2間都HOLD 左,8月去

伯爵府

yuensiu 發表於 18-5-23 14:12
a係foodium
b係玉出超市

Foodium d 生果也不平但勝在方便

男爵府

yuensiu 發表於 18-5-23 14:12
a係foodium
b係玉出超市

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

claudialuk2011 發表於 18-5-23 14:33
Foodium d 生果也不平但勝在方便

我第1日就去foodium買士多啤梨,小朋友一陣就清晒

大宅

回覆樓主

多謝樓主分享 我都訂左6月入住

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

yuensiu 發表於 18-5-22 17:48
我個價係咁

另外想問hsbc有discount係用左code?

伯爵府

kayeea 發表於 18-5-24 14:14

Google “Expedia hsbc code “

珍珠宮

經hsbc卡個網入信用卡資料就有9折discount code。

伯爵府

hsbc 卓越理財信用咭有 85折

大宅

回覆樓主

我前幾日去完日本都住左呢間酒店 整體係唔錯既 不過廁所太細

大宅

回覆樓主

Jm 你上次住幾樓呀?我上次住果層既雙床房係尾房,所以好奇下

珍珠宮

明天你好 發表於 18-7-4 21:30
Jm 你上次住幾樓呀?我上次住果層既雙床房係尾房,所以好奇下

我只記得中間樓層,尾2間房

別墅

回覆樓主

請問是否在長堀橋站出會比心齋橋站出會近,那麼在長堀橋站那個出口?我已經訂了呢個酒店,我是路癡能夠告知詳細去酒店的路線給我,好嗎?謝謝

珍珠宮

goodfriend1210 發表於 18-7-7 13:00
請問是否在長堀橋站出會比心齋橋站出會近,那麼在長堀橋站那個出口?我已經訂了呢個酒店,我是路癡能夠告知 ...

我第1日係南海電鐵行去酒店,其實都係差唔多時間。

伯爵府

goodfriend1210 發表於 18-7-7 13:00
請問是否在長堀橋站出會比心齋橋站出會近,那麼在長堀橋站那個出口?我已經訂了呢個酒店,我是路癡能夠告知 ...

路痴:用google map la!

別墅

claudialuk2011 發表於 18-7-7 14:32
路痴:用google map la!

我唔係好識用吖嘛

大宅

goodfriend1210 發表於 18-7-7 15:50
我唔係好識用吖嘛

我都係超級路痴,都用唔到google map, 只可以用傳統地圖先睇得明小小 ,希望附圖幫到你,可以係搭地鐵御堂筋線心齋橋站(M19) 6號出口,或者堺筋線長堀橋站(K16) 7號出口,如果你係機場搭南海電車,如樓主講,都可以行到去酒店,假如你睇得明我圖片嗰種街道圖,我先再放圖上嚟啦。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至