親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有墨爾本Mt Buller 滑雪一天團介紹嗎?

珍珠宮

suetyeezoie 發表於 18-5-22 23:02
請問有墨爾本Mt Buller 滑雪一天團介紹嗎?
有的,你幾時去?我都8月去..
JOIN 滑雪,浸溫泉,二天係CITY HEA遊..

你上: extragreen.com.au JOIN LA

OK ga好多LOCAL TOUR...

wcpcelia    發表於 18-5-24 10:01

大宅

Macusmama 發表於 18-5-24 09:48

請問你個溫泉,係join邊間?我只見KK有

大宅

Macusmama 發表於 18-5-24 09:48

我會8月25日去,你呢?請問你訂位未?

別墅

回覆 Macusmama 的帖子

我7月尾去, 主要想比小朋友學下滑雪, 仲搵緊 Ski tour, 你join 邊間? 一天定 stay overnight ? 我見extragreen.com.au d tour 好似無小朋友package ....

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

suetyeezoie 發表於 18-5-26 00:59
回覆 Macusmama 的帖子

我7月尾去, 主要想比小朋友學下滑雪, 仲搵緊 Ski tour, 你join 邊間? 一天定 stay ...

我都係7月尾去,想join day tour但不想去mt buller, 好似又搵唔到

珍珠宮

回覆樓主

嘩,好遠,價錢應該唔平

日本歐洲可能更佳

禁止訪問

別墅

回覆 IloveJJ 的帖子

Thank you, 我現在打算 Join 官網的Lesson, 另外在找 Coach 去 MT Buller, 請問知道那間比較有口碑嗎? 另外我要預早少少時間到, 因為官網的Lesson 十一點開始

大宅

suetyeezoie 發表於 18-5-27 23:37
回覆 IloveJJ 的帖子

Thank you, 我現在打算 Join 官網的Lesson, 另外在找 Coach 去 MT Buller, 請問知道 ...

官網買lift pass 加租ski 用具已經差不多多200澳元,此價和everxxxxx的tour差不多。不過,官網上堂2小時,everxxxxx只有1小時,而且我估是導遊教!不知理解正確嗎?

珍珠宮

回覆樓主

跟得 tour 都係唔識,1~2小時都係學最基本嘢,叫做體驗吧

導遊教埋都好合理

別墅

回覆 tsimtsim 的帖子

我也不太清楚跟 TOUR 既 lesson 係咪導遊教, 不過我地主要想比小朋友上堂同體驗, 大人不用, 但大多數tour 也要大人同小朋友參加同一tour...所以我就折散book ....好似平D...

珍珠宮

Lqueenie 發表於 18-5-26 06:49
我都係7月尾去,想join day tour但不想去mt buller, 好似又搵唔到
mt buller 係最近VICTORIA了..都要3-4HRS

珍珠宮

metrochung 發表於 18-5-24 10:44
請問你個溫泉,係join邊間?我只見KK有
我參加呢個extragreen.com.au
入面有浸HOT SPRING在MORNINGTON的...1.5HRS 車去...

珍珠宮

tsimtsim 發表於 18-5-28 07:50

官網買lift pass 加租ski 用具已經差不多多200澳元,此價 ...
錯了,我上一次去,係在VICTORIA 參加LOCAL TOUR,晨早上車...AROUND3-4HRS到...
之後有人教,不是TOUR LEADER教的...

我地好快學了BASIC的功夫就去滑了,如果你有玩開ICE-SKATING的話,係無問題的..

大宅

Macusmama 發表於 18-5-28 15:12
入面有浸HOT SPRING在MORNINGTON的...1.5HRS 車去...

thx,但我看見要另外比温泉門票

大宅

Macusmama 發表於 18-5-28 15:12

thx,訂了嗎?

珍珠宮

tsimtsim 發表於 18-5-25 20:04
我會8月25日去,你呢?請問你訂位未?
我20/8上雪山,21/8去浸HOTSPRING

我未BOOK,我11/8去到才BOOK,因此BOX HILL大把旅行社,可以參加LOCAL TOUR的...
不用急...

珍珠宮

metrochung 發表於 18-5-28 15:20
thx,但我看見要另外比温泉門票
我開車去呀...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至