親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

yuensiu 發表於 18-5-23 07:59
第4日14:10機,所以食完早餐執行李就慢慢去機場了。

今次行程支出總結:

請問你那間酒店近地鐵嗎?因為我7月一凑二去,未去過, thx
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

子爵府

回覆樓主

邊度可以攞釣魚茶屋coupon? 謝謝!

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

chiandjoyce 發表於 18-5-23 20:07
請問你那間酒店近地鐵嗎?因為我7月一凑二去,未去過, thx

行去難波/日本橋/心齋橋地鐵站,你預8-10分鐘倒。我都係用google帶路。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Fishbbmama 發表於 18-5-23 20:28

我用呢張(之前睇人地blog download的)

另外https://www.hotpepper.jp/strJ000012496/scoupon/
都有優惠券

珍珠宮

Fishbbmama 發表於 18-5-23 20:28

我都係比$ show比收銀睇條平目都計左半價
不過呢間釣船茶屋每人一定要叫一杯野飲,大人有餐前小食(每人收378 yen)

琥珀宮

回覆 yuensiu 的帖子

多謝分享

子爵府

yuensiu 發表於 18-5-23 20:35
我用呢張(之前睇人地blog download的)

另外https://www.hotpepper.jp/strJ000012496/scoupon/

唔該曬

伯爵府

moon88 發表於 18-5-23 17:23
有無行 OUTLET ?

會留血不止!
2019cny 會係関西轉機回港,會住outlet 附近加放血!

大宅

claudialuk2011 發表於 18-5-24 10:42

會留血不止!

我女係大版買有牌子 T-shirt , 波鞋, 平過香港好多.

大宅

yuensiu 發表於 18-5-23 07:59
第4日14:10機,所以食完早餐執行李就慢慢去機場了。

今次行程支出總結:

請問klook 買USJ票平300蚊係點樣先有架?

伯爵府

lok1001 發表於 18-5-24 12:06
請問klook 買USJ票平300蚊係點樣先有架?

klook減$300優惠 ,留意klook 官綱,非定時有優惠!

男爵府

yuensiu 發表於 18-5-23 13:56

係啦,我下次走前除左買生果之外,應該唔會特別再去黑門。

請問黑門依個月有乜水果正 ? thx !

珍珠宮

mimichu 發表於 18-5-25 13:59

我個日去有蘋果,桃,無花果,士多啤梨,提子,蜜瓜

珍珠宮

mimichu 發表於 18-5-25 13:59

去埋玉出超市買蕃薯,我媽話好好食添

男爵府

yuensiu 發表於 18-5-25 14:19
去埋玉出超市買蕃薯,我媽話好好食添

哇 ! 我都要去買 .....買..... 買 !

大宅

yuensiu 發表於 18-5-23 11:39
海游館pass大人 2550yen,小童7-12歲 1300yen,
6歲以下無pass買入場卷 600yen

原本都諗住係look買海遊館飛 好彩睇到你呢個post,係唔係到時去到大阪機場買海遊館pass都我以?定係要Booking?thanks

珍珠宮

明天你好 發表於 18-5-25 23:43
原本都諗住係look買海遊館飛 好彩睇到你呢個post,係唔係到時去到大阪機場買海遊館pass都我以?定係要Book ...

去到大阪出機場去information centre就可以買,不過到時可能多人排隊。我就去佢地facebook到登記,咁到時就唔洗排隊,去佢地詢問處到比張預約單佢攪就得。
不過佢地暫時好似免費登記到6月唔知會唔再延期。
pass只係比多100-200yen但可以坐全日地鐵,抵好多

大宅

yuensiu 發表於 18-5-26 08:17

去到大阪出機場去information centre就可以買,不過到時可能 ...

多謝你 好清晰

別墅

回覆樓主

請問下午三時後先至入場會唔會少人D?

珍珠宮

cherrybb2011 發表於 18-5-28 16:13
請問下午三時後先至入場會唔會少人D?

你指環球?我3時後玩遊戲同上午排隊差唔多時間。係7點後先開始少d人排隊玩遊戲,因為d人開始霸位睇巡遊。

首頁

尾頁

跳至