自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

我自己都係女人,但都覺得自己係小氣的,好似我老公最近話我買咗對鞋好娘,著到成個C9咁,跟住說其實你都係C9嚟㗎喇,唔知點解當我好嬲,我無同佢講野兩日,又好似公司有同事對我唔好,我都唔會對佢好,樣樣睇佢唔順眼,但有時見公司男同事,佢哋又無咩計較喎,所以女人真係好小廿。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都小氣。
有一次我買件lace外衣, 老公話似六十幾歲嘅阿婆,所以我都冇乜睬,跟住都少著咗。
但其實係好靚,其他人見到都會讚。我只可以覺得佢冇taste
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

cibewong 發表於 18-5-23 08:17
我自己都係女人,但都覺得自己係小氣的,好似我老公最近話我買咗對鞋好娘,著到成個C9咁,跟住說其實你都係 ...

嬲老公2日又誇啲,至於同事,人哋對你唔好,你就少同佢公事以外溝通,唔需要以牙還牙,唔好將一個自己唔鍾意嘅人咁上心,自己會舒服啲。

侯爵府

choc_choc 發表於 18-5-23 08:25
嬲老公2日又誇啲,至於同事,人哋對你唔好,你就少同佢公事以外溝通,唔需要以牙還牙,唔好將一個自己唔鍾 ...

係呀之前我嬲左我老公一個星期,之前因為有其他原因,本來好番跟住呢兩日又嬲佢,唔知係咪我因為就嚟更年期呢,我都過咗40歲,依家郁啲就發脾氣,我都唔想㗎。

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

我自己都覺得女人好小氣,包括我自己

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

由細到大都比人話我小器
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

回覆樓主:

咁講嘢真心嬲
但老公若道歉就嬲完算
唔道歉都會一直嬲
若佢真唔知衰唔係咪話返佢似阿伯

newcook    發表於 18-5-23 09:55

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

choc_choc 發表於 18-5-23 08:25
嬲老公2日又誇啲,至於同事,人哋對你唔好,你就少同佢公事以外溝通,唔需要以牙還牙,唔好將一個自己唔鍾 ...

寶石宮

alicialee1210 發表於 18-5-23 08:36
由細到大都比人話我小器

一啲都唔覺

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

我老婆又唔會,就算笑她什麼也從不上心,仲要話係呀?真係架。.....
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

哈哈,我都覺吖,不過女人同男人始終都係有區別既。女人俾人tum就好開心既,雖然知道對方就系禮貌性咁講句

珍珠宮

咁對鞋咩樣?放上黎大家評下~

侯爵府

Angel_Rose 發表於 18-5-23 08:52
咁對鞋咩樣?放上黎大家評下~

呢對囉,名牌㗎。

tansyneko    發表於 18-5-23 14:26

翡翠宮

cibewong 發表於 18-5-23 08:58
呢對囉,名牌㗎。

唔……

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

C6錯在~有個句講個句~
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

回覆樓主

我老公都咁話我

珍珠宮

cibewong 發表於 18-5-23 08:58
呢對囉,名牌㗎。

大路OL返工鞋
大把中環OL買

伯爵府

cibewong 發表於 18-5-23 08:17
我自己都係女人,但都覺得自己係小氣的,好似我老公最近話我買咗對鞋好娘,著到成個C9咁,跟住說其實你都係 ...

我雖然係啊婆,但都唔係我抔茶

侯爵府

回覆樓主:

有個專頁叫十萬個激嬲女友的方法

伯爵府

72leelily 發表於 18-5-23 09:18
大路OL返工鞋
大把中環OL買

呢d款由我小時候到依家

首頁
12345...6

尾頁