自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

博你以後唔再麻煩佢,唔使諗藉口推你

侯爵府

回覆樓主:

下次叫其他朋友幫手睇下

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

所托非人

象牙宮

回覆樓主:

好恐怖喎! 我阿媽又係唔識湊唔願湊,當年又試過差唔多,有突發事要佢睇3幾個鐘,但搞到我仔烏呢單刀囉,又唔會掉埋一邊唔理

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆樓主

哇,真係離晒大譜!
唔想幫手絕對可以出聲囉,有乜理由咁危險!

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 12:31
唔想揍就出聲,萬一bb有咩事。係咪想被告,真係好過份。放bb地方又唔安全,片又唔換,奶又唔餵。想問吓你放 ...

我6299都一樣,唔想湊,講大話屈我同屈我仔!
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

珍珠宮

回覆樓主

乜你99咁㗎

係咪見個孫瞓所以又跟住瞓?個孫醒又聽唔到

男爵府

pandoralee 發表於 18-5-23 12:26
話說上次突然有事要去醫院一轉 所以臨時臨急叫左99幫我湊bb 事前已經交低哂點樣湊bb 重執好哂啲奶粉尿片比9 ...

佢唔理BB去瞓好奇怪!佢唔舒服?!
但你應該話比佢知幾點比奶BB飮同換片!

象牙宮

話說上次突然有事要去醫院一轉 所以臨時臨急叫左99幫我湊bb 事前已經交低哂點樣湊bb 重執好哂啲奶粉尿片比9 ...

bb自己訓喺梳化不停咁喊 99就自己喺房到訓晏覺???
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

pandoralee 發表於 18-5-23 12:53
差唔多成個朝早架

真係冇下次,冇人幫揍女,咁你唯有搵吓附近有冇地區暫託或盡量帶b跟身。

珍珠宮

pandoralee 發表於 18-5-23 12:54
果日返到屋企重發現左bb下面比poopoo奄到紅哂 雖然睇左醫生搽左藥膏都好返左啲 但始終都好似未好得返哂 呢 ...

相對訓梳化醃損屁鼓算少事 梳化跌落地可大可少 你99係唔係有病?

珍珠宮

以後唔比佢湊就得啦

子爵府

唔係怪獸 發表於 18-5-23 13:36
我6299都一樣,唔想湊,講大話屈我同屈我仔!

點屈?

水晶宮

pandoralee 發表於 18-5-23 12:54
果日返到屋企重發現左bb下面比poopoo奄到紅哂 雖然睇左醫生搽左藥膏都好返左啲 但始終都好似未好得返哂 呢 ...

呭誇張,咁你老公點睇?

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

你99係咪唔舒服呀?因為,個孫仔喊到咁大聲,正常佢無理由聽唔到又唔理?

會唔會佢食左藥,以為攤一陣,點知訓到豬咁?老人家明明病左,又唔認,死頂幫後生,都唔奇? 不如,你問下99咩事?用關心唔好責問語氣。

寶石宮

2023年兔年勳章

好危險 BB瞓梳化 奶奶係房瞓

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

咁你99又過分 d, 好多老人家真係睇 only, 唔包換片食奶,但就算點唔理都唔好放sofa 吖
佢係咪唔舒服?冇理由common sense 都冇
下次唔好搵佢

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 14:24
點屈?

我生細仔時,因剛炒了衰姐姐,新姐姐未到,要6299幫我湊大仔放學(返全日),而當時我陪月仍未走。佢有一天掉返條鎖匙俾我老公話唔再黎,原因是我大仔講:媽媽話你日日孭咁大個袋過來,都唔知攞D乜野走。

我發誓我冇講過,我亦唔相信我個大仔得5歲會咁講野。我亦唔會咁教個仔,我自己基本上冇時間留意佢孭個乜袋來。後來我問個仔,佢完全唔知發生咩事,陪月姨姨又唔知發生咩事,全屋的cam亦冇影到任何異常對話。唔想幫手就直接講,唔好屈我。
我平時同仔都不會談起此二「人」,冇興趣丶亦不屑!
講起都把幾火!
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

水晶宮

回覆樓主:

如果掉轉係我已經爆左99,亦知道冇彎轉,我忍唔到bb係梳化,佢係房瞓,仲餓我b又唔換片,靠害

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 14:24
點屈?

仲有其他,得閒先講。係屈我大仔。

首頁

尾頁

跳至