自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好乾,顯唇紋

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

珍珠宮

回覆樓主

其實拍野好辛苦,需要每日一踩嘛?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

終極熊貓 發表於 18-5-24 21:37

琴日眼眉,今日咀唇,
唔知聽日 d 人又有咩講呢

伯爵府

洛婷 發表於 18-5-24 21:50
琴日眼眉,今日咀唇,

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

琴日眼眉,今日咀唇,

有post話佢眉嗎?我無睇呀
唔係專登踩佢,咁係覺得乾喎

珊瑚宮

琴日眼眉,今日咀唇,

有黑毛, 無胸

瑪瑙宮

終極熊貓 發表於 18-5-24 21:37

講我所見啫,咁又叫踩

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

琴日眼眉,今日咀唇,

重有之前話佢額頭係植入式廣告,我都有出post。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

回覆樓主

唔好咁啦!藝人拍戲/劇已好辛苦了,唔好專登開post揶揄啦!

瑪瑙宮

是是但但 發表於 18-5-24 22:01

額頭點樣植入廣告?

瑪瑙宮

肥桔 發表於 18-5-24 22:02
唔好咁啦!藝人拍戲/劇已好辛苦了,唔好專登開post揶揄啦!

其實只係講我所見,唔知點解咁多人話係 踩/ 揶揄,這裡不能講我所見嗎?

水晶宮

是是但但 發表於 18-5-24 22:01

呢個華x廣告明顯知道係講笑,
都 ok 既

水晶宮

cindy618 發表於 18-5-24 21:59
有post話佢眉嗎?我無睇呀
唔係專登踩佢,咁係覺得乾喎

有,話佢條眉高低,
好似仲唔止一個 po

寶石宮

2024年龍年勳章

cindy618 發表於 18-5-24 21:29
好乾,顯唇紋

幸福可以好簡單

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cindy618 發表於 18-5-24 22:05
其實只係講我所見,唔知點解咁多人話係 踩/ 揶揄,這裡不能講我所見嗎?
...

你咁講又唔係咁既意思,係女人都愛靚,只係上鏡好明顯大家討論下

瑪瑙宮

stagea 發表於 18-5-24 22:08
你咁講又唔係咁既意思,係女人都愛靚,只係上鏡好明顯大家討論下
...

其實陳煒都乾,不過胡乾d咪講佢囉

瑪瑙宮

洛婷 發表於 18-5-24 22:07
有,話佢條眉高低,
好似仲唔止一個 po

佢條眉高低,上幾套戲都有人講啦

首頁

尾頁

跳至