自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ChingYee123 發表於 18-5-25 08:57
定欣靚過娜姐喎!娜姐扁口扁鼻,又面闊闊咁,根本完全唔靚,古裝個樣都好怪雞!

...

仲未見到佢出場,佢係咩妃子呀?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kmbb519 發表於 18-5-25 00:04
我今日睇都有咁覺得呀,全部人排排企時,係得佢一個谷到上頂

死啦我算唔算批評呀:h ...

根據以上jm 邏輯,人地拍劇已經好辛苦,使唔使上嚟專登講呀

咁囉

瑪瑙宮

littlesister 發表於 18-5-24 22:13
女人最強就係搵其他女人邊度唔靚

咁我又唔認同啦,我開post讚過大美人靚架喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

cindy618 發表於 18-5-25 11:14
根據以上jm 邏輯,人地拍劇已經好辛苦,使唔使上嚟專登講呀

咁囉
我讚緊佢谷得咁高呀

大事化小, 小事化毛.........

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Poyau 發表於 18-5-25 10:53
妹10

寶石宮

2023年兔年勳章

JD930 發表於 18-5-25 12:18

瑪瑙宮

kmbb519 發表於 18-5-25 11:48
我讚緊佢谷得咁高呀

我都讚佢唇色夠matte先

首頁

尾頁

跳至