自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

cindy618 發表於 18-5-24 22:03
額頭點樣植入廣告?

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

cindy618 發表於 18-5-24 22:11
佢條眉高低,上幾套戲都有人講啦

係咩,咁我又冇咩留意,
係琴日睇到有人講

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主

女人最強就係搵其他女人邊度唔靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cindy618 發表於 18-5-24 22:10
其實陳煒都乾,不過胡乾d咪講佢囉

無睇,只係覺得好搞笑,講下都有咁既回應

珍珠宮

終極熊貓 發表於 18-5-24 21:37
其實拍野好辛苦,需要每日一踩嘛?

其實,我在街見過佢真人,一齊等過馬路,真人素顏都幾ok,唔係唔會留意到。

她做戲也差吖,好過現在大台好多姐仔,可惜呢度

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

是是但但 發表於 18-5-24 22:11

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-5-24 22:20
無睇,只係覺得好搞笑,講下都有咁既回應

好似上回講煎pan咁,講話佢帶眼鏡好怪俾呢度狂鬧

珍珠宮

cindy618 發表於 18-5-24 22:34
好似上回講煎pan咁,講話佢帶眼鏡好怪俾呢度狂鬧

ok 明白,即不可持相反意見,收到~
我^x^

子爵府

cindy618 發表於 18-5-24 22:05
其實只係講我所見,唔知點解咁多人話係 踩/ 揶揄,這裡不能講我所見嗎?
...

係咪見到咩都要特登喺樹開post講一講

瑪瑙宮

肥桔 發表於 18-5-24 22:39
係咪見到咩都要特登喺樹開post講一講

我係架,你睇我舊post啦,fb ig見到咩都post架

子爵府

cindy618 發表於 18-5-24 22:41
我係架,你睇我舊post啦,fb ig見到咩都post架

I see!

公爵府

cindy618 發表於 18-5-24 22:00
講我所見啫,咁又叫踩

公眾人物比人comment下,咁係好正常既事。況且都唔係惡意批評。

做藝人 有人講好過無人講。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

其實點解唔可以郁回心院既?係咪太平收埋啲野係地底

瑪瑙宮

mariefish 發表於 18-5-24 22:46

咁要追聽日啦

瑪瑙宮

mariefish 發表於 18-5-24 22:46

今日第一日睇,請問羅霖係咩角色?妃子?

瑪瑙宮

wannabe118 發表於 18-5-24 22:45

公眾人物比人comment下,咁係好正常既事。況且都唔係惡 ...

查實我真係無惡意批評,我只係見到覺得係乾,最多話我多口啫

琥珀宮

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

cindy618 發表於 18-5-24 22:48
今日第一日睇,請問羅霖係咩角色?妃子?

唔係呀,係做咩工房果啲好似廠長咁既位

大宅

終極熊貓 發表於 18-5-24 21:37
其實拍野好辛苦,需要每日一踩嘛?

瑪瑙宮

mariefish 發表於 18-5-24 22:55
唔係呀,係做咩工房果啲好似廠長咁既位

廠長都要夾胸

首頁

尾頁

跳至