自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 18-5-26 00:00
斬頭一幕,同陳偉雨中小確幸又一幕喎

今集未睇

翡翠宮

畀面勳章

mariefish 發表於 18-5-25 21:37
唔知係咪我睇漏左呢?前附馬都咩被殺呢?關回心院咩事呢?
係咪因為前附馬搭上左被困回心院個女人呢?
...
歷史上,薛紹因長兄參予謀反受牽連,被武則天處死,估計死因唔會改。
至於回心院,相信純粹編劇創作,要等劇集解晝。
日日是好日

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

susumi123 發表於 18-5-25 23:40
你無睇漏,都未講點解前駙馬被殺。
我想知回心院究竟收埋咗邊個,公主唔俾拆
...

收埋咗一個女史,當年佢講錯嘢令太平公主前駙馬被處死,所以太平公主禁錮毒打咗佢好多年,唔係娜姐

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

mother904 發表於 18-5-26 00:52
歷史上,薛紹因長兄參予謀反受牽連,被武則天處死,估計死因唔會改。
至於回心院,相信純粹編劇創作,要等 ...

原黎係創作既,謝解答

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 18-5-25 18:14
究竟太子妃大定公主大?佢出場唔準搞回心院,唔俾就唔俾?

新抱跟姑姐爭層樓,姑姐唔夠惡,叫哥哥 (老爺)出面下聖旨。

話說唐代呢個時候,武則天的成功案例攪到女人惡好多,甚有權力慾。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Nicole-hui88 發表於 18-5-26 02:04
收埋咗一個女史,當年佢講錯嘢令太平公主前駙馬被處死,所以太平公主禁錮毒打咗佢好多年,唔係娜姐
...

下?
邊度已經睇左嘅?

公爵府

cindy618 發表於 18-5-25 17:30
連睇4集,都幾好睇

獄中見劉心悠同黃心穎,心穎個鼻扁好多

仲有個嘴好怪

首頁

尾頁

跳至