自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

男爵府

近一兩年好多遊客好興穿旗袍中上環留影,土生土長的我竟然未穿過旗袍,我又著下玩下先

下次有機會再同女女玩下
(非專業model,唔好打頭

karenlyk    發表於 18-5-28 08:09
wcpcelia    發表於 18-5-26 20:44
mickeyeva    發表於 18-5-26 15:19
mickeyeva    發表於 18-5-26 15:19
熱狗媽    發表於 18-5-26 11:01

珍珠宮

回覆樓主:

青春留倩影!

男爵府

回覆樓主:

剛發現原來bk 有攝影專區,如有錯區,請移除往該區,謝謝admin

男爵府

KTKTKT5 發表於 18-5-26 09:00
青春留倩影!

not青春,c9一名

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

男爵府

pomanlife 發表於 18-5-26 09:12

多謝

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 08:51
近一兩年好多遊客好興穿旗袍中上環留影,土生土長的我竟然未穿過旗袍,我又著下玩下先

下次有機會再同女女 ...
氣身型均均,著得好好睇。我就著唔到了~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 09:15
多謝

租衫+影相要幾錢

男爵府

tester5 發表於 18-5-26 09:20
氣身型均均,著得好好睇。我就著唔到了~
其實我係肥肥地,但旗袍好得意,著落去自然有線條,可能這就是傳統旗袍的特有CUTTING。我覺得有肉的人著仲好看

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 08:51

下次有機會再同女女 ...

著得好好睇

男爵府

回覆 pomanlife 的帖子

租衫 $299,任試任簡,任穿一天
有攝影師跟的PLAN,就會貴少少,但都係幾百元。

不過我同朋友省錢,本身柴娃娃係條街自己影,影影下有個業餘龍友路過,話幫我地影幾張,之後SEND返比我地

男爵府

Reminder 發表於 18-5-26 09:25
嘩,嘩,好靚
多謝阿

彩鑽殿

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 09:29

可唔可以pm 我呀?

彩鑽殿

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 09:29

不過我有大肚腩唔知著出來靚唔靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

男爵府

銀狐兔 發表於 18-5-26 09:27
著得好好睇
多謝阿

彩鑽殿

KWHeidi 發表於 18-5-26 09:36

有興趣嗎?

首頁
12345...24

尾頁

跳至