自由講場

跳至

首頁
23456...24

尾頁

伯爵府

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 09:59
其實我讀大學時,吾止一個同學話我有古典美,穿旗袍應該會幾好看,想不到相隔十多年終於第一次穿 ...

妳好年青姐,我真係超愛,但未留過倩影,Annual Dinner已不敢穿了,揀鬆身中國服

珍珠宮

回覆樓主

好羨慕呀!有身材著旗袍。

男爵府

MagDog 發表於 18-5-26 10:12
笑得最靚嘛。如果是陌生龍友幫你影,你都笑得咁自然,你好叻呀。有model潛質
...
多謝阿

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 18-5-26 09:37
有興趣嗎?

你試完來睇下先啦

男爵府

AC117 發表於 18-5-26 10:21
妳好年青姐,我真係超愛,但未留過倩影,Annual Dinner已不敢穿了,揀鬆身中國服
...
其實我一直覺得旗袍好令,但對我來講,無 O羊 場合可以著

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

KWHeidi 發表於 18-5-26 10:27
你試完來睇下先啦

等樓主pm 我先,睇下大肥婆影出來會點

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 10:27
其實我一直覺得旗袍好令,但對我來講,無 O羊 場合可以著

我都覺得旗袍靚,只係我身材唔靚

伯爵府

pomanlife 發表於 18-5-26 10:29

一齊去 我都想影 40-34-40 會點

男爵府

回覆樓主

身型好靚,著得好好睇
Keep calm & carry on

男爵府

pomanlife 發表於 18-5-26 10:29

已pm,收到嗎

伯爵府

pomanlife 發表於 18-5-26 09:36
可唔可以pm 我呀?

Can also pm me thx

男爵府

Steveston 發表於 18-5-26 10:33
身型好靚,著得好好睇

謝謝啊

彩鑽殿

JACQUELINE107 發表於 18-5-26 10:34
已pm,收到嗎

收到,謝謝你

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

彩鑽殿

AC117 發表於 18-5-26 10:32
一齊去 我都想影 40-34-40 會點

一齊去影

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

著得好好睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

張黑白相好正。

男爵府

lily-of-valley 發表於 18-5-26 10:39
張黑白相好正。

我都中意黑白啊,自己影唔到

伯爵府

pomanlife 發表於 18-5-26 10:38
一齊去影

以前做女$120影完老麥等拎相,現在數碼應好方便,set頭才是最煩,要啱心水唔易哦

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主

靚女

首頁
23456...24

尾頁

跳至