自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

章太郎 發表於 18-5-27 13:30
你加邊張卡?我用master又過到喎

Citibank Visa呀

屋企人只得一張,無得攞另一張試。

Anyway, thank you so much

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

章太郎 發表於 18-5-27 13:30
你加邊張卡?我用master又過到喎

加邊張咭應該唔關事喎!
放下自在

子爵府

麻油麵 發表於 18-5-27 13:32
Citibank Visa呀

屋企人只得一張,無得攞另一張試。

(emoji)

子爵府

cattz288 發表於 18-5-27 13:33
加邊張咭應該唔關事喎!

(emoji)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

章太郎 發表於 18-5-27 13:35

你試下master,真係得!

咁神奇?! 重大發現喎! 我早期已開左喇! 等其他jm試下
放下自在

子爵府

ddkaka 發表於 18-5-27 01:00

我同過3個朋友綁香港信用卡都開通到大陸錢包,但上個月同一 ...

(emoji)

子爵府

imlcc 發表於 18-5-26 23:21
我阿哥試過用你講嘅方法幫我整,但唔得。但佢話之前已經分別幫4個人整到,都唔明點解。
...

(emoji)

侯爵府

章太郎 發表於 18-5-27 13:52
試下用mastercard

剛剛試咗,都係唔得,都係話暫不支持境外嘅銀行咭。

子爵府

imlcc 發表於 18-5-27 14:29
剛剛試咗,都係唔得,都係話暫不支持境外嘅銀行咭。

(emoji)

侯爵府

章太郎 發表於 18-5-27 14:34
佢有無detect到你張咭係master咭?

Detect到呀

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

章太郎 發表於 18-5-26 17:53

微信人民幣都唔一定要開戶口的,我昨晚先整咗,搵朋友比人民 ...

真係昨晚整咗? 我以前係得,但早兩星期幫朋友整唔得喎!上網search 過話依家一定要開國內戶口再綁定微信先得喎!

水晶宮

garfield_pooh 發表於 18-5-27 15:03
真係昨晚整咗? 我以前係得,但早兩星期幫朋友整唔得喎!上網search 過話依家一定要開國內戶口再綁定微信 ...

我都係以前得,最近同朋友整唔得,所以同朋友開大陸支付寶,唔駛大陸戶口做認證就用得

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

cattz288 發表於 18-5-27 13:10
假期1粒鐘係閒事!

我月頭改電話號碼等2個鐘
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-5-27 15:11
我月頭改電話號碼等2個鐘

嘩! 真係 !唔可以喺app改咩?
放下自在

象牙宮

garfield_pooh 發表於 18-5-27 15:03
真係昨晚整咗? 我以前係得,但早兩星期幫朋友整唔得喎!上網search 過話依家一定要開國內戶口再綁定微信 ...

你朋友如果有master card真係可以再試下!
放下自在

子爵府

(emoji)

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

cattz288 發表於 18-5-27 15:15
嘩! 真係 !唔可以喺app改咩?

no, 改電話要即場發個sms比你手機再係佢部機入返, 另外仲要同你影相上傳
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

象牙宮

小雄維尼 發表於 18-5-27 15:21
no, 改電話要即場發個sms比你手機再係佢部機入返, 另外仲要同你影相上傳
...
因為我喺app度見可改手提! 如果舊電話no仲可以收sms係可以改到! 理論上開戶口已認証左, 開電話咭時亦認証埋, 所以我估可以online改tel no
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

imlcc 發表於 18-5-26 23:21
我阿哥試過用你講嘅方法幫我整,但唔得。但佢話之前已經分別幫4個人整到,都唔明點解。
...

之前有段時間得,自3月開始唔得,係微信cs 咁答我嘅

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

章太郎 發表於 18-5-26 17:53

微信人民幣都唔一定要開戶口的,我昨晚先整咗,搵朋友比人民 ...

你尋晚整到?

首頁

尾頁

跳至