自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

所以我真係唔敢揸車, 撞到人架車最多賠錢, 但撞到人真係一世唔安樂

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

好彩你揸得慢咋

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

wcandtt 發表於 18-5-26 16:12
突然在車與車之間衝出嚟,好在我開得唔快,停得切,阿媽在對面馬路,用嘴妙我:sweatin ...

好彩佢

侯爵府

回覆樓主:

呢班南亞人就係咁,根本就係放養

水晶宮

LedTV 發表於 18-5-26 20:57
好彩你揸得慢咋

係!嗰時諗緊嘢:究竟邊度冇咁曬!怕會出斑。

所以龜速行車!真係要還神.................!

水晶宮

回覆樓主

子爵府

子爵府

回覆樓主

好彩你地都無事

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

peppep2012 發表於 18-5-26 19:36
有 can 都無用
撞到點都係司機輸
但當然有cam 好過無
有時真係好無辜

伯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

樓主真係好彩呀早排係元朗group又係有個女仔捐車隙咁跑出去,俾架車撞到飛起。諗起都驚

唔知點解你話係南亞人,令我諗起早排睇左套印度電影,就係啲貧民區因為無錢俾學費,所以專登跳出馬路俾車撞,為搏可以用錢賠償,俾仔女交學費。我好怕呢啲行為會真係係香港發生,好似大陸撞車黨咁,所以車cam真係不能小

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

tsung 發表於 18-5-26 16:20
好彩你dup得切

係咯

大宅

虎到金來勳章

突然在車與車之間衝出嚟,好在我開得唔快,停得切,阿媽在對面馬路,用嘴妙我:sweatin ...

疏忽照顧兒童lor

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好彩樓主你技術好

伯爵府

回覆樓主:

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主

好彩你停得切,唔係俾佢累c
人生本是苦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

畀面勳章

wcandtt 發表於 18-5-26 16:26
有車cam都會有罪㗎,我朋友做court case, 話有位的士司機撞到位突然衝出來的小朋友,司機認左罪, ...

又係南亞裔?典解認罪既?

侯爵府

真是好痴缐

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好彩你dup 得切

首頁

尾頁

跳至