自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

恒生信用卡人工智能助理 DORI 又有快閃驚喜!由即日起,只要 Click 入 DORI(於Facebook的Messager搜尋"dori"),喺主目錄嘅「快閃優惠賞」登記莎莎呢個優惠,憑優惠確認訊息及恒生信用卡,到全線莎莎分店單一簽賬淨值滿HK$50或以上即減HK$25!每張卡可享此優惠一次,優惠名額4,000個,先到先得,額滿即止;優惠至5月30日咋!

wcpcelia    發表於 18-5-29 11:47
Cheuk2012    發表於 18-5-27 20:36

別墅

回覆樓主

多謝分享

琥珀宮

回覆 ckl28 的帖子

多謝分享

寶石宮

2023年兔年勳章

ckl28 發表於 18-5-27 19:14
恒生信用卡人工智能助理 DORI 又有快閃驚喜!由即日起,只要 Click 入 DORI(於Facebook的Messager搜尋"dori ...

謝謝分享

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我都用了

dw0501    發表於 18-5-28 12:53

大宅

恒生信用卡人工智能助理 DORI 又有快閃驚喜!由即日起,只要 Click 入 DORI(於Facebook的Messager搜尋"dori ...

想請問一下,甘樣係完成登記了嗎?結賬時只需出示哩個信息同恆生信用卡?

子爵府

有咩好買?

子爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 chanpeimui 的帖子

什麼抵買,自己看吧,只要$50以上,可以慳$25。

子爵府

回覆 limaiho 的帖子

照字面意思,應該沒錯;或另外有訊息?這個不清楚,因我都未試過;但名額只得4000個,有效期至5月底,要用快手!

首頁

尾頁

跳至