自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問火箭係咩樣架??tks!!

原帖由 YanYanBabyQ 於 09-4-1 22:13 發表

仲有火箭..

男爵府

原帖由 yumi_yim 於 09-4-2 08:48 發表

五系你提一提,你五記得仲有呢樣系值999...

而家啲嘢都"扁"值哂

男爵府

原帖由 pianocalvin 於 09-4-2 08:59 發表
請問火箭係咩樣架??tks!!

呢個就係火箭啦..
你要唔要交換.. 換購價 3 gmb

大宅

oh...原來依個係火箭.....我都有兩個呀..唔需要交換喇..多謝你

原帖由 YanYanBabyQ 於 09-4-2 09:09 發表

呢個就係火箭啦..
你要唔要交換.. 換購價 3 gmb

大宅

我上星期買咗盤食人花..我見到$2500就買咗一盤,但我之前睇過好似唔係咁平...但依家又變咗賣$7000...奇怪...

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大家早晨~~
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

原帖由 pianocalvin 於 09-4-2 09:39 發表
我上星期買咗盤食人花..我見到$2500就買咗一盤,但我之前睇過好似唔係咁平...但依家又變咗賣$7000...奇怪...

你就好啦,買得快...我之前都見人講話平左,仲諗住過多幾日先買盤,點知咁快又升到成7000...海鮮價咁...加下真系有錢都五會買=='''

大宅

原帖由 2heiBBmama 於 09-4-2 10:42 發表
大家早晨~~

午安啦~~

子爵府

haileyma,
Restaurant City有改良啦...佢allow人地同其他人trade locked ingredients呀,都叫好過連問都無行呀!

大宅

好媽媽勳章

有無朋友有多想出讓???

公爵府

原帖由 yumi_yim 於 09-4-2 11:11 發表

你就好啦,買得快...我之前都見人講話平左,仲諗住過多幾日先買盤,點知咁快又升到成7000...海鮮價咁...加下真系有錢都五會買=='''

我都係上個月買, 都唔記得係2500買定7000買, 無諗過DD都有海鮮價.....

公爵府

原帖由 annasui19802 於 09-4-2 11:34 發表

有無朋友有多想出讓???

你出乜野價換呀? pm 我丫...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

乜原來會升番價ga﹖好似之前見平左買左幾盆啫
原帖由 pianocalvin 於 09-4-2 09:39 發表

大宅

好媽媽勳章

原帖由 2heiBBmama 於 09-4-2 11:46 發表

你出乜野價換呀?

唔好意思...我唔係玩咗好耐, 見到人地屋企有覺得好靚,點知原來係已經無得買...所以其實我唔知個價~~我可以用999物品 or 500箱換!! Thanks!!

公爵府

原帖由 annasui19802 於 09-4-2 12:02 發表

唔好意思...我唔係玩咗好耐, 見到人地屋企有覺得好靚,點知原來係已經無得買...所以其實我唔知個價~~我可以用999物品 or 500箱換!! Thanks!!

係呀, 而家無得買架, dd珍藏品個時買都要仟幾蚊喎.....

大宅

好媽媽勳章

原帖由 2heiBBmama 於 09-4-2 12:04 發表

係呀, 而家無得買架, dd珍藏品個時買都要仟幾蚊喎.....

咁4個999得唔得??thx!!

大宅

我想問係邊度睇有得買貨? 點解我玩pet咁耐都唔見既? 我指既唔係同你地用gmb換野

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原帖由 2heiBBmama 於 09-4-2 11:42 發表

我都係上個月買, 都唔記得係2500買定7000買, 無諗過DD都有海鮮價.....

我買個時好似係5000喎...

公爵府

原帖由 annasui19802 於 09-4-2 12:14 發表

咁4個999得唔得??thx!!

please check pm

大宅

請問你地係邊度買架? 有無人可以答到我?

首頁

尾頁

跳至