想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Pinkdoll, 好多謝你這番話,我睇完真係好舒服. 不過我search咗好多次都找不到有關victory lab啲資料.

我本應這兩日m到時call返姑娘去見陳世樂醫生, 但係我好驚個種每日提心吊膽, 無形壓力的心情, 我會俾多一個月自己至打俾佢.

老實講, 其實我都book咗董醫生响9月頭, 但我好怕到時fsh同啲蛋quality會比依家差 (不過我都唔知依家啲quality好唔好),所以如果我依家去Dr Chan做ivf係咪正確呢?

我實在有太多煩惱了希望bk sister俾多啲意見, 不便之處請見諒...

原帖由 pinkdoll 於 09-5-23 20:14 發表
傻豬 啲人就係想係victory lab做取蛋同放胎呀 入醫院做(e.g. 養和)costing會貴好多架

victory lab 唔係個個醫生都可以reserve到位做取蛋同放胎架 你search下 babykingdom就會知边啲醫生都係係victory lab度做ivf架 ...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

hello 早晨

我哋講完令你舒服冇用架 最緊要你自己個心舒唔舒服呀 如果你想搵個醫生係醫院到做ivf 咁呢個要求就係你心入面其中一個重要既要求 (當然每個人要求都唔同的 但唔緊要呀 最緊要是你放心唔放心呀) 咁你就要自己衡量同決定呀 希望你可以選擇到一個適合既醫生同合適的地方做ivf

唔好心灰呀 你要加油努力呀 我哋好多人都支持你

原帖由 Badluck 於 09-5-24 12:13 發表
Pinkdoll, 好多謝你這番話,我睇完真係好舒服. 不過我search咗好多次都找不到有關victory lab啲資料.

我本應這兩日m到時call返姑娘去見陳世樂醫生, 但係我好驚個種每日提心吊膽, 無形壓力的心情, 我會俾多一個月自己 ...

首頁

尾頁

跳至