用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由報料 今日: 174|主題: 188792

go 一人電飯煲

大宅

國民生產總值:3517

想問問你們有用一人電飯煲(憶x通)有沒有飯底”濃”的情況, 如何可改善, 可唔可以教教我.thxs!!!

王國熱話
因自卑而分手,我可以點做?
第八宗罪曰愛(小鳳新作)
第一次瞞我
同c6感情越來越差

伯爵府

國民生產總值:15495

我用Cuisintec, 無呢個問題。

大宅

國民生產總值:3517

回覆 2# mylulu007 的文章

係咩樣, 有無相可睇下, 因我買了兩日可退錢.

子爵府

國民生產總值:12793

原帖由 mylulu007 於 09-5-21 15:00 發表
我用Cuisintec, 無呢個問題。

我本來都想買億世通果個,是關$199都算幾平,但因為半年前試過買億世通果部innomax 的mini hifi唔好用,所以都唔敢試。我昨天都買了一個cuisintec,之前bk有很多人介紹過都很好用,我是響the best買的,剛煮了三碗飯,好正wor!

子爵府

國民生產總值:10017

如果飯煮好之後好耐都唔熄制, 就會好易燶飯底, 大多數飯煲都係一樣~~

大宅

國民生產總值:1644

好媽媽勳章

我見直x中心~有一隻$99~~好平!!!唔知好唔好用??????

原帖由 Vin 於 09-5-21 21:54 發表
如果飯煮好之後好耐都唔熄制, 就會好易燶飯底, 大多數飯煲都係一樣~~
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎