夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我姐姐因同c6發生問題,有d焦慮症!有冇心理醫生介紹?最好收費平d,一萬個thank you!

大宅

幫你push 下
我無介紹, 希望有其他人幫到你啦

禁止訪問

洋房

我有一個, 不過要 $1000 per 45 mins

大宅

我睇緊政府,不是精神科
每次$60
每月一次
藥$35
ok low
我個病都有d好轉

因為我有前科(抑鬱,自殺)
門診轉我到專科

不過如果唔去覆診,佢地會call你
及只有星期五下午

私人心理醫生好貴,平平地都要$800

民房

妳姐姐可以先看家庭醫生, 然後再由家庭醫生決定其嚴重性才看精神科醫生吧, 最緊要將問題放開, 病情便會好轉, 否則看甚麼醫生都無效
原帖由 mushroomcat821 於 09-5-23 00:11 發表
我姐姐因同c6發生問題,有d焦慮症!有冇心理醫生介紹?最好收費平d,一萬個thank you!

禁止訪問

大宅

我睇緊政府, 因為我以前有d事, 所以今次再睇唔洗點排, 但新証閒閒地都要排年半先有得睇, 如果你家姐係嚴重既, 一路睇住私家, 一路去政府排la, 不過政府入面既心理醫生, 未到死人大件事都好難見佢面, 我大肚都係食約only, 未見到心理醫生, 係精神科醫生見我jar

大宅

佐敦嘉賓大廈有位姓蔡的醫生,$800到啦,但幾年前既事,唔知有無加價。

複式洋房

睇政府比較化算,私家 $800-$1000
心理問題,一定唔會睇一次斷尾
不過搵朋友傾多啲,最緊要懂得釋放自己嘅情緒
有時睇醫生都幫唔到幾多!

首頁

尾頁

跳至