自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

我都上唔到 悶死

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 carrie123 於 09-8-17 21:14 發表
入唔到facebook
用 netvigator

Yahoo mail又唔得,Facebook都唔得啊,發生咩事呢

I'm using Netvigator....

大宅

原帖由 lilyhung18 於 09-8-17 20:41 發表
我現在入唔到facebook,又入唔到hotmail,bk到係啱啱至入到,其他網頁又入到喎,你地有無咁樣?

me2 me2..... facebook & hotmail

大宅

原帖由 chunchunbb 於 09-8-17 21:20 發表
我15分鐘前都入倒,logout左之後入唔番...
我都係用netvigator.....

me too

珍珠宮

冇晒人生樂趣!!!

男爵府

醒目開學勳章

我都係用PCCW,今日都入唔到facebook~
而家經外國網站再入就入到,但就好慢LAW~
不過都好啦~拿拿聲去農場收成先

原帖由 carrie123 於 09-8-17 21:14 發表
入唔到facebook

大宅

我剛剛上咗netvigator個網頁睇, 佢話

"因近日惡劣天氣持續影響亞洲多個地區,以至部份海外地區的海底電纜發生故障,客戶連線至亞洲及美國的訊號傳輸方面或會受到阻延。然而我們的系統操作正常,現正積極與有關業務夥伴將流量轉至其他電纜,不便之處,敬請原諒。 "

http://cs.netvigator.com/

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

入唔到facebook

me 2 悶好多.........

伯爵府

原帖由 mandylau01 於 09-8-17 21:24 發表
我剛剛上咗netvigator個網頁睇, 佢話

"因近日惡劣天氣持續影響亞洲多個地區,以至部份海外地區的海底電纜發生故障,客戶連線至亞洲及美國的訊號傳輸方面或會受到阻延。然而我們的系統操作正常,現正積極與有關業務夥伴將 ...

原來如此, 我又係 msn 同 facebook 都入唔到.

大宅

2018復活節勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

唉 我都入唔到 激氣

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 haileymama 於 09-8-17 21:21 發表

Yahoo mail又唔得,Facebook都唔得啊,發生咩事呢

ME22222..

大宅

好似話海外網絡的線路有問題,所以有時上到有時上唔到facebook,我都係咁,上到facebook又去唔到happy farm!

我用緊netvigator!

別墅

悶死

公爵府

msn 同 facebook 入唔到

子爵府

me 2
剛剛開住玩緊HF同RC....一時手快快LOGOUT咗HF....咁就入唔番啦 現在RC我唔敢郁
原帖由 chunchunbb 於 09-8-17 21:20 發表
我15分鐘前都入倒,logout左之後入唔番...
我都係用netvigator.....

禁止訪問

男爵府

i also use netvixxxx, can't use msn and facebook

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 haileymama 於 09-8-17 21:21 發表

ME TOOOOOOOOOOOOOO

男爵府

BK Milk勳章

Facebook,,, yahoo mail... MSN ....Both of them out of work....:;pppp:
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

水晶宮

畀面勳章

Yahoo mail 入到,Facebook同msn就入唔到

首頁

尾頁

跳至