•   酷熱天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供 32oC 56 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由報料 比老人家用既最平手提電話計劃
go

比老人家用既最平手提電話計劃

別墅

老人家用手提電話係極少用

市面有冇好平o既手電通話計劃係啱呢班人用?

係比d好幾個月都可能唔用電話
半年都講唔到60分鐘既人

唔想每個月白白比錢但佢又唔用
想要一D真係用幾多比幾多既計劃

請各位多多指教!

王國熱話
特快號碼出左啦.................
審查結果一問
住公屋既jm妳地由申請到有屋等左幾耐呀(...
請問邊個case會快d呢?

伯爵府

馬年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

用電話卡, 用完先再增值.

大宅

儲值卡, $50半年

大宅

yes, HK$50 half year.

But I know that HK$50 card only sold in CWB / Central wor...

別墅

原帖由 TWB 於 09-9-1 10:22 發表
儲值卡, $50半年

係咪$50/半年已經係最低? 唔介意入大面額如$80/一年
仲知計落愈平愈好, 基本上唔計$2/每月手續費, 半年$5佢都用唔到, 一年都用唔到$10

所以唔洗理每錢一分鐘 (除外貴到離譜), 一於要平, 有咩方法攞到最盡最平?

公爵府

畀面勳章

原帖由 conniewww 於 09-9-1 11:17 發表
yes, HK$50 half year.

But I know that HK$50 card only sold in CWB / Central wor...

which company? is it 3? and C-Bay where??? thx....

複式洋房

I also want to know !

原帖由 tanping 於 2009-9-1 13:11 發表

which company? is it 3? and C-Bay where??? thx....

子爵府

親子達人勳章

用PEOPLES啦;買張儲值咭有效期半年,半年後到門市辦信用咭自動繳費,每次增值10蚊,即係話,如果用得少,都係10蚊一個月咋,可以Keep住個電話號碼。
       【寶貝...I have no regrets at all】