用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

北區媽媽會 今日: 64|主題: 10533

go 粉嶺區幼稚園排名次

複式洋房

國民生產總值:194

粉嶺區,邊間幼稚園最好,可以點排?
呂明才,神召會,何袁惠琼、鳳溪??

仲有點解出面的保良局幼稚園咁出名,咁粉嶺個間呢?

王國熱話
這是一張神奇的圖片,每個人看到的顏色...
色盲攝影師拍攝出令人驚艷的作品
26張神奇有趣的動態圖片
聰明方法之DIY CD套

侯爵府

國民生產總值:23041

幼稚園邊有名次架, 各有所好0者
原帖由 louislok 於 09-11-11 12:24 發表

大宅

國民生產總值:1165

原帖由 louislok 於 09-11-11 12:24 發表

樓主:

其實你心目中都有自己的排名啦! 各人心水不同, 誰人有資格講邊間最好。

子爵府

國民生產總值:10784

幼稚園冇公開試架喎,點排名呀?

報小學係計分數、住址地區和抽獎彩數,讀邊間小學要再爭取下架,幼稚園名氣只係幫到少少。

子爵府

國民生產總值:13656

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

華明邨果間應該幾好, 今年嘉福榮真搞D比賽呢間囉左唔小獎!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎