•   黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供 25oC 87 %

BK Milk‧親子語
調查發現:一半日本孕婦選擇私家醫院分娩 調查發現:一半日本孕婦選擇私家醫院分娩
鬧市兵馬俑再現 逾千隻紙熊貓6月進軍香港 鬧市兵馬俑再現 逾千隻紙熊貓6月進軍香港
【育嬰室指南】新蒲崗Mikiki育嬰室 【育嬰室指南】新蒲崗Mikiki育嬰室
復活節小手工:躍上餐桌的小兔 復活節小手工:躍上餐桌的小兔
嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 元朗區媽媽會 一個好冇醫德的沈建華醫生(近千色廣場) ...
go

一個好冇醫德的沈建華醫生(近千色廣場)

別墅

請大家不要去沈建華醫務所,醫生冇醫德,姑娘好冇禮貌,今晚八時五十八分因不適入到一間近千色廣場叫沈建華醫生的醫務所,入到去姑娘已用好不快的聲音問我有冇看過,我話好耐之前睇過,但不是同一地址,但不知是否同一個醫生,個姑娘就話:我不理你响邊度睇,只係問你有冇睇過,我比個名佢查,但佢查不到,佢再問我電話,我話我不記得以前用咩電話登記,最後比了身份証號碼佢,但佢都查不到,個姑娘問我你係咪睇,我話係,佢叫我比個身份証佢,跟住佢入咗去同個醫生商量,一陣佢出黎就話醫生不睇我,叫我下次早啲,我忍不住同佢講你我門還掛住應診個牌,仲開緊電視,你點可以咁冇禮貌。
王國熱話
新手,canon有咩大光圈鏡好推介
Nikon D90電池蓋
全新手玩單反有好多間題想請教大家
請教微反?
我將會二月份做媽咪,因此想找一些媽咪拿取經驗。[size=medium]大家好

伯爵府

馬年勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

真係
開得門就應該有得睇架啦 ~
理得佢新症舊症咩....有關係咩

大宅

其實係個姑娘的問題, 我上次12:40入到去, 佢真係好無禮貌, 話過左12:30就唔睇, 我話出面塞車我都唔想架, 我開始發火啦, 跟住後面又有個媽咪帶住小朋友入黎, 聽到我地對話, 就話佢都入左黎咁即係比唔比睇, 個姑娘真係好差, 當我同囡囡入到去就即刻同醫生講唔好意思, 小朋友發緊燒唔想等到下午先睇, 但係醫生又無野喎!!
BK Milk‧親子語
調查發現:一半日本孕婦選擇私家醫院分娩 調查發現:一半日本孕婦選擇私家醫院分娩
【日本消息】現今社會少子化,一般女性一生只會生育一至...
鬧市兵馬俑再現 逾千隻紙熊貓6月進軍香港 鬧市兵馬俑再現 逾千隻紙熊貓6月進軍香港
【香菇消息】由世界自然基金會(WWF)攜手法國藝術家...
【育嬰室指南】新蒲崗Mikiki育嬰室 【育嬰室指南】新蒲崗Mikiki育嬰室
早前在在新蒲崗開工,在Mikiki育嬰室擠奶,感覺只...
復活節小手工:躍上餐桌的小兔 復活節小手工:躍上餐桌的小兔
「好可愛啊!」我家的一對小寶貝直呼。昨夜看住餐桌上的...